Best things in life are free

Posted: July 13th, 2011 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , | 2 Comments »

Cele mai bune chestii din viata sunt gratis. Sau la o plimbare cu taxiul departare.

Cum vara asta isi face de cap, m-am decis sa imi fac si eu de cap. Sigur, asta poate sa fie o treaba costisitoare nu neaparat financiar, cat emotional, dar ma stiti, nu sunt zgarcita cand vine vorba de dat cu sentimentele si cu trairile in stanga si in dreapta.

Oricum, in afara de faptul ca m-am trezit cu o dispozitie de invidiat, ceea ce nu mi s-a mai intamplat in ultimul timp (in mare din cauza caldurii, in mic din cauza a tot felul de mizerii), vreau doar sa spun ca e excelent sa bei cafeaua dimineata, cu soarele in ochi si cu un sentiment ca poti sa faci daca nu orice, atunci lucruri importante care iti pun zambetul pe buze. Daca stii sa raspunzi la intrebarea “si ti-e bine?” intr-un fel care sa te multumeasca, atunci sunt sanse mari ca totul sa fie ok.

Iar daca nu stii sa raspunzi sau raspunsul te enerveaza pana la lacrimi, atunci trebuie sa incepi sa faci ceva. Sa te urci intr-un taxi, sa bei o cafea, sa-ti vezi de toate lucrurile din viata care te pot multumi, macar momentan.

Cred ca trebuie sa invat sa traiesc cu anumite stari de care crezusem sincer ca am scapat. Dar vin si te bantuiesc cand ti-e lumea mai draga, in garsoniera in care mai ai putin si vorbesti cu florile, si-ti amintesc ca e mai usor sa scapi de herpes decat de aceste stari. Daca invat sa mi le asum si nu ma mai las enervata de propriile depresii si sentimente extraordinar de dubioase, atunci probabil ca o sa fie… ma rog, nu gasesc alt cuvant, bine.


2 Comments on “Best things in life are free”

  1. 1 Iulia Popescu said at 12:16 pm on July 13th, 2011:

    … da, e bine!
    :)

  2. 2 sunkissed said at 12:22 pm on July 13th, 2011:

    Este excelent :) Primul tau comentariu mi-a intrat in spam, din motive pe care nu le inteleg. Scuze si iti zic acum: bine ai venit pe la mine :)


Leave a Reply