Sentimente, parfum si vara

Posted: July 13th, 2011 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, Gânduri în corabie | Tags: , , | 4 Comments »

Sunt un ghem de sentimente. E ok. Inca nu mi-am dat seama cum sa ma desir foarte bine si se mai rup fire, se mai desprind capete de ata si le mai las pe unde apuc. Unii oameni lasa periute de dinti in casele altora, eu las bucati de ata. Un scurt reminder ca am fost acolo.

Mi-am dat seama azi, cand am realizat ca n-am parfum la mine, ca nu stiu cum miros. Nu imi pot da seama care e mirosul meu, mirosul ala pe care il poarta pielea fiecarui om. De fapt, cred ca sunt facuta si din mirosuri. Altii lasa amprente pe alti oameni, eu colectionez arome pe care le combin intr-una singura. Poate ca nu miros la fel ca acum 4, 5, 6 ani.

Cafele, beri, oameni, seri pline, seri goale, camera mea, lipsa, prea mult, bureti care curata tot, oameni dragi, oameni de care mi-e dor, mare, soare mult, umbra, ploaie, semafor, parfumuri, periute de dinti si pijamale in geanta. Vara asta are aroma. Ea sigur are parfumul ei. Nu are in schimb solutii la problemele mele. Pentru ca trebuie sa le gasesc chiar eu, ca sa vezi.


4 Comments on “Sentimente, parfum si vara”

 1. 1 Iulia Popescu said at 11:00 am on July 14th, 2011:

  Bine te-am găsit! Scrii cumva pe ritmul meu, mai degrabă ritmul cu care inima pompează întrebările, sau mai degrabă succesiunea întrebărilor ritmează (in)eficiența răspunsurilor :)
  Încă nu știu, dar mă ajuți să mă orgaizez un pic – pentru că , se spune – sunt cam aeriană. Așa că îți mulțumesc!
  … keep going

 2. 2 sunkissed said at 11:03 am on July 14th, 2011:

  Daca reusesc sa te organizez, sa-mi spui cum am facut, poate reusesc sa ma organizez si pe mine :)

 3. 3 Iulia Popescu said at 11:16 am on July 14th, 2011:

  acum am găsit, (în fine!) comentariile :)
  Încerc :), mai ales pentru că se spune că în ceilalți ne vedem ca în oglindă… așa că putem opera în acest fel cam cum se efectuează unele operații sub microscop, haha

 4. 4 sunkissed said at 11:33 am on July 14th, 2011:

  :)) exact


Leave a Reply