Sa dormi

Posted: July 14th, 2011 | Author: | Filed under: Eu cu mine, Gânduri în corabie | Tags: , , , , , | 5 Comments »

In engleza, to sleep with someone implica alte chestii. Eu vreau sa vorbesc doar despre a dormi langa cineva. Asta face si desface tot soiul de relatii. Am dormit cu oameni taciturini, oameni acaparatori, ba chiar am dormit si cu doua pisici, am dormit cu niste caini afectuosi. Am dormit si singura, de fiecare data ocupand tot locul din pat, indiferent de cat de mare e patul.

In somn, cunosti pe cineva mai bine decat in alte ocazii. De asta adorm mult dupa ce dorm cu cineva prima oara si ma trezesc inaintea lor.  Imi place sa observ felul in care oamenii dorm. De cateva ori, am dat de oameni care gandeau ca mine si ne pandeam, unii pe altii, la colt, sa vedem cine adoarme primul.

Somnul iti permite sa fii cum vrei sa fii. Daca vrei sa ocupi tot locul din pat, indiferent cat de mare e patul, o faci. Daca vorbesti in somn, o faci oricum. Daca te intorci de pe o parte pe alta ca un pui pus la perpelit, o faci, fara sa te gandesti prea mult. Somnul ajuta oamenii sa fie sinceri. Diminetile sunt dubioase. Intre trezit si spalat pe dinti, se intampla o groaza de chestii, cea mai frecventa fiind aceea ca devii tot tu.

Maine plec la mare. Nu se mai poate altfel. Nu prea o sa dorm si e ok.


5 Comments on “Sa dormi”

 1. 1 Iulia Popescu said at 11:13 am on July 14th, 2011:

  .. mai e o chestie cu postarea comentariilor (trebuie să îți spun că ma pricep la mânuirea computerului mult mai puțin chiar și decât pare…): la postul dinainte, de pildă, îmi arată 2 comentarii apărute dar nu îmi afișează nici unul… Cred că ai un pic de furcă pe aici :)

 2. 2 sunkissed said at 11:24 am on July 14th, 2011:

  Da, mai face asta uneori. E un blog cu personalitate :) O sa incerc sa repar (adica sa-i dau unui prieten care se pricepe o lista cu toate problemele :)) )

 3. 3 ipo said at 11:41 am on July 14th, 2011:

  In somn esti tu insuti, dar ce te faci cand nu iti aduci aminte visele cand te trezesti?
  In somn esti nevinovat si vulnerabil. As dormi o mie de ani de azi.

 4. 4 ipo said at 11:50 am on July 14th, 2011:

  PS:
  http://www.youtube.com/watch?v=0H_hkHtz3mo

 5. 5 sunkissed said at 12:02 pm on July 14th, 2011:

  Ce sa te faci, iti imaginezi tu ce-ai fi visat :) Poate sa fie un exercitiu fain


Leave a Reply