Welcome to the machine

Posted: July 15th, 2011 | Author: | Filed under: Eu cu mine, Gânduri în corabie | Tags: , , , , | No Comments »

Simt, de fiecare data cand imi pun bratarile mele impletite, ca ma intorc in timp, la radacini. Ma intorc intr-o epoca in care aveam mai mare grija de bratarile alea decat de orice altceva. In vremea in care stateam cu ele si la plaja si imi cumparam cate una din fiecare oras din care mergeam. Vremea cand pretuiam nimicurile astea materiale, pentru ca erau ceva ce-mi dadeau siguranta in faptul ca sunt, ca sunt ancorata cumva in lumea asta reala.

Mi-am pus bratarile pe stanga si astept sa plec la mare, in vreo 7 ore. Astept si stiu ca trebuie sa ajung acolo ca sa inteleg ceva. Sunt prea multe drumuri, prea multe vieti posibile, prea multe indoieli si, daca se poate asa ceva, prea multe certitudini. Ma duc la mare, din nou, plina de dor si de intrebari si sper ca duminica sa vad ceva mai bine.

Caldura asta te pocneste direct in moalele capului si te face sa faci prostii. Sau, daca te urnesti mai greu, sa gandesti prostii, ceea ce e cam acelasi lucru. Welcome to the machine, you are the machine.Leave a Reply