Zmeul

Posted: July 19th, 2011 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , , | 4 Comments »

Uneori ma trezesc si nu ma regasesc. Ma caut prin casa, ma strig pe geam, ma uit dupa fiecare colt si eu nu sunt acolo. Undeva nu am virat cum trebuie si m-am ratacit si atunci inghet de frica, de spaima, de panica. Marea m-a ajutat sa ma uit in mine si am vazut multe chestii frumoase, dar si o multime de bube. Soarele asta de iulie aduce si multa lumina. Ca un bec de care se izbesc, bezmetice, mustele.

Din cele patru dati in care am crezut ca nu ma mai poate surprinde nimic, in trei am pierdut si in una nu stiu nici acum ce dracului s-a intamplat, desi m-am straduit mai mult decat posibil sa raman lucida si alerta.

Ma caut in continuare, ma simt ciudat azi, ma simt ca intr-un pantof cu 2 numere mai mari si ma straduiesc sa umblu prin viata ca si cum m-as fi si gasit. Am senzatia ca ma indrept spre un desert. Vremea furtunilor emotionale o sa apuna si oamenii vor deveni oameni mari, asteptarile se vor aseza la o limita ceva mai jos decat ti-ai promis tu singur. Minciunile or sa devina adevar si eu nu stiu daca voi invata vreodata sa spun unde trebuie si cui trebuie si cum trebuie toate lucrurile care ma apasa pe cord, cu toate drumurile mele la mare si toate momentele de “this is it” din fata unei cafele cu mult zat. Nu stiu daca o sa stiu vreodata sa ascult sau daca vreodata mana mea o sa poata sa fie relaxata, nu sa tremure in fiecare dimineata de parca ar fi avut o viata a ei.  O sa vina vremea indepartarilor si o sa raman numai eu in picioare, mereu cautand, tinand cu mana aia care tremura un zmeu, indaratnica cum sunt.

Midnight blue burning gold.
A yellow moon is growing cold.


4 Comments on “Zmeul”

 1. 1 Iulia Popescu said at 7:43 pm on July 21st, 2011:

  minciunile o să devină adevăr doar dacă vrei tu…

 2. 2 sunkissed said at 10:42 pm on July 21st, 2011:

  vine o vreme cand nu mai stii ce vrei.

 3. 3 Iulia Popescu said at 1:29 pm on July 23rd, 2011:

  … abia atunci cauți :)))

 4. 4 sunkissed said at 1:32 pm on July 23rd, 2011:

  :) da


Leave a Reply