Numai noaptea vino

Posted: July 21st, 2011 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, Eu cu mine | Tags: , , , | 4 Comments »

Imi place noaptea pentru ca simt ca nu ma vede nimeni. Imi place noaptea pentru ca stiu ca e racoare. Pentru ca noaptea cainii au covrigi in coada sau, daca nu au, se poarta de parca ar avea. Imi place noaptea pentru ca noaptea poti sa fii la mare si sa fie bine sau poti sa fii acasa la tine in Bucuresti sau oriunde si sa fie tot bine. Imi place noaptea pentru ca e bine sa iubesti, in liniste sau nu, in haos sau nu. Noaptea poti sa detesti, poti sa te apropii sau nu. Poti sa fii ciudat sau scrantit. Normal sau serios. Nu conteaza.

Noaptea imi place pentru ca nu vine nimeni si stii ca e ok. Doar e noapte, ce om nebun se pune la drum noaptea. Se scuza mai multe noaptea. Lumina lunii e mai iertatoare.

Daca e sa fie noapte, sa fie Pink Floyd, sa am o carte buna langa mine, sa fie liniste, sa mai latre un caine in departare din cand in cand, stiu ca o sa urmeze o dimineata cu o cafea tare si totul o sa se curete. Ultima data cand am fost la mare, a fost luna plina si grasa sambata noaptea si tare bine a fost.

Acum e dupa-amiaza neiertatoare, toate lucurile par mai serioase in lumina soarelui de acum, soarele asta care nu te orbeste de fierbinte ce e, doar te lumineaza. Fac chestii fara sens si imi pierd orele in lumina. Umblu cu becul de neon in buzunar, pentru cand o sa fie noapte si luna noua.


4 Comments on “Numai noaptea vino”

 1. 1 Iulia Popescu said at 7:51 pm on July 21st, 2011:

  noaptea ca ziua…

 2. 2 sunkissed said at 10:42 pm on July 21st, 2011:

  exact. si daca nu… am becul :)

 3. 3 ubiquus said at 12:17 am on July 22nd, 2011:

  Noapte, liniste, carte si Pink Floyd adica: Last night, Nobody home, Confortably numb, The happiest days of our lives… E greu sa gasesti un mix bun, dar asta chiar suna bine:)

 4. 4 Sunkissed said at 10:04 am on July 22nd, 2011:

  As baga si un Us and Them si gata, mixu-i perfect :)


Leave a Reply