Duminica din zatul de cafea

Posted: July 24th, 2011 | Author: | Filed under: On the eighth day God created coffee | Tags: , , , | No Comments »

Sunt la a doua cana de cafea. Cafelele mele isi tin companie una alteia. Discuta intre ele, tin suete, se inteleg bine. Intre timp, eu privesc pe balcon si ma mir. Ma mir in continuare ca nu reusesc sa pun in cuvinte niste lucruri ce sunt asa de simple. De fiecare data cand incerc, iese altceva; ba chiar mi se pare ca vorbesc limbi straine.

Sigur, daca as vorbi in limbi straine, s-ar explica totul. De ce oamenii nu ma inteleg, de ce nu-i inteleg nici eu pe ei, de ce ascult The Cure cand simt ca ma apuca un zambet si ma trage de maneca, de ce beau cafea cand mi-e sete si mai ales, mai ales de ce m-am reapucat de citit Bufnita Oarba.

Insa am promis piticului de la celalalt capat al curcubeului (unde inca n-am ajuns, dar vorbesc des cu piticul la telefon) ca nu voi mai da vina pe factori externi pentru nimic in lume.

Cafeaua mea are zat, intocmai ca cea de la mare si de altfel ca toate cafelele corecte din lumea asta. Nu-mi place cand nu mai ramane nimic in cana din care ti-ai baut cafeaua. E ca si cum n-a lasat nicio urma, ceva, orice.



Leave a Reply