Sfarsit de iulie

Posted: July 25th, 2011 | Author: | Filed under: Eu cu mine, Gânduri în corabie, If only | Tags: , , , , | No Comments »

Iulie se termina cu nesiguranta. Abia astept august, fie si din superstitia stupida ca in august e mai bine; sau ca, daca nu e, cui ii mai pasa. In iulie m-a ars soarele si m-a plouat, ambele prea mult. Ce imi pare rau ca am facut, in iulie, e ca am gandit prea mult si am actionat prea putin. Ca atare, am urme de aripi frante pe spate, mi le-am rupt singura, certandu-ma de parca eram un copil idiot.

Ultima saptamana din iulie si simt ca am luat multe suturi in fund, care, exact asa cum zice proverbul, au fost niste minunate propulsoare. Nu cred ca mi-a ajuns si astept sa ma duc – nu, sa fug -  la mare, iar, ca sa mai am o data ocazia de a ma gandi la lucrurile de care sunt sigura, dar pe care, dintr-un motiv sau altul, nu reusesc sa le spun mai departe. Undeva trebuie sa fie si altceva dupa fuga. Trebuie sa mai fie ceva ce trebuie sa fac, dupa ce fug, doar ca nu mi-am dat seama inca.

La inceputul lui iunie, nu voiam sa vina vara. Acum, abia astept sa vina august. Poate si doar pentru faptul ca ma pot preda usor, in august.

Azi am luat troleul dintr-o alta statie. Era putin frig, incepuse sa ploua, oamenii asteptau si ei troleul meu ferindu-se prin statie. M-am simtit straina, intr-un cartier in care stau de atata timp. M-am simtit stinghera si m-am saturat. Nu mai vreau sa ma simt asa. Sunt dati in care nu vrei decat sa, vorba aia, “fit in”.

Us and Them
And after all we’re only ordinary menLeave a Reply