Despre dimineti si strazi

Posted: July 26th, 2011 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , | 2 Comments »

Astazi, datorita (nu “din cauza”, ci datorita) unei dureri de stomac, mi-am luat o dimineata pentru mine. Am vazut in Ally McBeal ca, daca ai o mica depresie sau daca esti indecis, te duci mai tarziu la birou, timp in care vine cineva absolut inopinat la usa si purtati o discutie interesanta pe fundalul unei muzici de inima albastra.

Ei bine, nimeni n-a venit la usa mea, nici inopinat, nici anuntat, cu exceptia gandurilor pe care le stiu si le poftesc mereu afara din cap, numai ca ele – nu si nu. Te pomenesti ca mintea mea o fi un loc grozav in care sa stai. In fine, mi-am baut cafeaua, mi-am calcat rochia, m-am uitat la serialul mai sus mentionat de care nu pot sa scap, ba am si citit, si pana la urma am decis sa ies din casa.

Mai demult, am ajuns la ortoped pentru ca am dat cu piciorul in cada fara sa o vad. Azi, am reusit sa intru cu piciorul drept in stalpisorii de pe trotuar pusi acolo pentru ca masinile sa nu ocupe abuziv si asa putinul loc pentru pietoni. Ei bine, am tras o busitura zdravana, mi-am scrantit doua degete dar, pentru ca eram o domnisoara in rochie verde, am zambit si am mers mai departe. Numai ca m-a busit rasul putin mai incolo si asa m-am si urcat in troleu.

N-am mai ajuns la ortoped, in mare pentru ca m-am decis ca in 2011 sa nu mai vad niciun ortoped de la niciun spital, fie el si spitalul de copii. Asta depinde numai de mine si de atentia mea, deloc distributiva, se pare. Adica nu se poate sa si merg si sa fiu si atenta, in acelasi timp. Asa-mi trebuie daca iau o dimineata pentru mine si pentru a nu ma mai gandi. Imi provoc rau fizic, doar ca sa bufnesc in ras. Ce traznaie.


2 Comments on “Despre dimineti si strazi”

  1. 1 raluca said at 6:18 pm on July 26th, 2011:

    Ador faptul ca ai rochie, pe care ai calcat-o. Imi place sa-mi calc o rochie, dimineata.

  2. 2 sunkissed said at 6:19 pm on July 26th, 2011:

    Mai nou, si mie :)


Leave a Reply