Eternal Sunshine

Posted: July 27th, 2011 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , | No Comments »

How happy is the blameless vestal’s lot?

The world forgetting by the world forgot.

Eternal sunshine of the spotless mind,

each prayer accepted and each wish resigned.

M-am trezit de dimineata crezand ca am uitat ceva. Sentimentul ala cum ca ai lasat gazul pornit sau fierul de calcat in priza. Numai ca, fiind dimineata, ce dracu sa uit. Ca m-am nascut? Ca am trait 25 de ani? Ca am dormit azi-noapte? Probabil ca le-am uitat pe toate, pe rand, apoi mi le-am reamintit.

Daca ar exista un sistem ca ala din Eternal Sunshine of The Spotless Mind, sunt convinsa ca multi oameni ar apela la el. Poate ca unii, chiar justificat. Indiferent de cat se trambiteaza ca e ok sa tii minte toate experientele care te-au adus aici, unde esti, cred sincer ca oamenii care spun asta au avut o viata frumoasa. Fara tragedii, fara inexactitati sufletesti.  In fine, altii cred ca ar apela la sistem din capriciu, ori de cate ori nu primesc exact bomboana pe care o voiau. La fel de adevarat e ca, daca te straduiesti, daca chiar incerci, n-ai nevoie ca sistemul ala sa existe cu adevarat. Dupa intense stradanii, poate reusesti sa uiti exact ce doreai si sa traiesti asa, crezand ca esti ok, cu amintirile amputate.

Nu mi-am amintit ce uitasem, poate nici n-am uitat nimic, poate am uitat prea multe. Ambele ipoteze sunt posibile. Poate ca traiesc in doua lumi, una in care am uitat tot si alta in care nu mai reusesc sa uit.Leave a Reply