A sunkissed world

28 Jul, 2011

Ganduri goale de vara plina

Posted by: sunkissed In: Eu cu mine

Ce ma inteapa: inima, tantarii si gandurile negre. Am leac pentru primele doua. Un somn bun si Autan. Cu gandurile negre, pesimiste si capacitatea mea extraordinara de a-mi imagina cele mai rele lucruri, inca nu stiu ce sa fac.

*

I think this is the beginning of a beautiful friendship. Am gandit asta de multe ori, asupra unei cani de cafea. Ulterior, trezirea a venit sub forma de orice alta bautura.

*

In august, mi se pare ca Marea Neagra devine si mai neagra. In august, oamenii o iau razna. Urla la luna, si daca nu o fac, ar putea, judecand dupa expresia din ochii lor.

*

Era noapte si intuneric, undeva pe plaja. Tu ai venit si eu am stiut ca o sa ne lege momentul ala toata viata. Nu cred ca tu ti-ai dat seama, nu ti-am zis niciodata, pentru ca niciodata nu ti-am zis lucrurile sentimentale ce-mi trec prin cap, desi imi esti unul din cei mai dragi prieteni.

*

Nu stiu ce am vorbit, iti vedeam doar capatul aprins al tigarii. Dar in momentul ala, eram multumita. Pentru ca la o masa ma asteptau cei mai buni prieteni, pe plaja stateam cu tine fara sa vorbim si cerul era senin.

*

Cred ca o sa caut mereu linistea ce provine dintr-o prietenie trainica, desi am cateva care ma ajuta sa raman cu picioarele pe pamant. Insa nu ma satur si mereu caut alte jumatati de suflet. Poate si pentru ca stiu ca, indiferent cat de legati sunt doi oameni, exista ocazia ca legatura sa se rupa, fara sa fie vina cuiva. Si atunci caut sa pastrez numarul de oameni dragi constant.

The grass was greener
The light was brighter
With friends surrounded
The nights of wonder

Share this: Twitter | Facebook

No Responses to "Ganduri goale de vara plina"

Comment Form

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki