Ziua asta dubioasa

Posted: July 29th, 2011 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , | No Comments »

Saptamana intreaga a fost dubioasa. Grea. Am muncit destul de mult si am avut o viata relativ anosta, incepand cu ziua de luni. Casa-munca-Billa-pepene rosu-casa. Si over and over again.

Cred ca mai e nevoie si de saptamani din astea, chiar daca sunt anoste, banale si cele mai importante lucruri se intampla in capul tau, ca intotdeauna. Ai nevoie de saptamani banale pentru a se echilibra cumva chestiile care se intampla in viata interioara, ai nevoie de saptamani cu munca-somn-munca-somn ca sa te simti normal atunci cand saptamanile astea se incheie.

Azi m-am trezit la fel ca luni, adica nervoasa si agitata, de parca alergasem toata noaptea degeaba. Am stat putin in bucatarie cat a fiert apa pentru cafea si am incercat sa inteleg de ce inchei saptamana la fel cum am inceput-o. Sa fie oare pentru ca, desi in capul meu se intampla multe, in realitate 5 zile banale mi-au ajuns? Probabil. Vine o vreme cand mai si trebuie sa iesi din capul tau, asumandu-ti riscurile care decurg din aceasta activitate. Pentru unii oameni, e usor sa faca asta. Pentru altii, e ca si cum ai incerca sa bagi o bila intr-o gaura mica, patrata. Degeaba si stresant al dracului.Leave a Reply