August miroase frumos

Posted: July 31st, 2011 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , , | No Comments »

Ma enerveaza duminicile ca asta. Duminicile in care chiar cred ca as putea sa-mi fac planuri, pe luni, pe hartie, planuri cu obiective pe care trebuie sa le bifez. Ma enerveaza pentru ca simt ca as putea sa fac planuri si as putea sa-mi setez obiective; pentru o clipa chiar cred ca pot. Si apoi realizez ca maine e luni si e posibil sa nu mai pot sa-mi fac niciun plan.

Ca sa nu mai am tot felul de ganduri, mi-am facut deja bagajul pentru miercuri, depasind orice asteptare de la mine, care in ultimul timp astept pana in al 13-lea ceas ca sa fac orice. Impachetatul si sortatul hainelor m-a umplut de o liniste care s-a asezat bine de tot peste planurile mele. Mi-am dat apoi seama ca uite, mai e o ora pana in august. Si mai e putin pana la nisip sub talpi. Si uite ca viata, cu planuri sau, cu august sau nu, nu liniste sau nu, e frumoasa tare, ca o nectarina zemoasa.

Imi plac foarte mult ouale Kinder cu surprize. Unu, pentru ca au ciocolata, doi, pentru ca au surprize, trei, pentru ca au surprize pentru copii. De-asta incerc sa fac din fiecare zi un ou Kinder.Leave a Reply