A sunkissed world

31 Jul, 2011

August miroase frumos

Posted by: sunkissed In: Despre natura lucrurilor

Ma enerveaza duminicile ca asta. Duminicile in care chiar cred ca as putea sa-mi fac planuri, pe luni, pe hartie, planuri cu obiective pe care trebuie sa le bifez. Ma enerveaza pentru ca simt ca as putea sa fac planuri si as putea sa-mi setez obiective; pentru o clipa chiar cred ca pot. Si apoi realizez ca maine e luni si e posibil sa nu mai pot sa-mi fac niciun plan.

Ca sa nu mai am tot felul de ganduri, mi-am facut deja bagajul pentru miercuri, depasind orice asteptare de la mine, care in ultimul timp astept pana in al 13-lea ceas ca sa fac orice. Impachetatul si sortatul hainelor m-a umplut de o liniste care s-a asezat bine de tot peste planurile mele. Mi-am dat apoi seama ca uite, mai e o ora pana in august. Si mai e putin pana la nisip sub talpi. Si uite ca viata, cu planuri sau, cu august sau nu, nu liniste sau nu, e frumoasa tare, ca o nectarina zemoasa.

Imi plac foarte mult ouale Kinder cu surprize. Unu, pentru ca au ciocolata, doi, pentru ca au surprize, trei, pentru ca au surprize pentru copii. De-asta incerc sa fac din fiecare zi un ou Kinder.

Share this: Twitter | Facebook

No Responses to "August miroase frumos"

Comment Form

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki