Breaking my heart. Almost.

Posted: August 1st, 2011 | Author: | Filed under: La naiba! | 2 Comments »

Vorbeam acum ceva zile cu o prietena cand am plecat sa-mi iau un sandvis (de fapt, un cartof prajit, dar in fine…) cum ca daca lucrurile ar fi liniare si evidente, viata ar fi mai plictisitoare. Si exact asa e. Ne bucura orice chestie care ne scoate din rutina asta in care ne bagam singuri. Ne bucura orice nu e simplu, pentru ca ne provoaca.

De aceea, cand eu spun ca mi se rupe inima, nu e de rau. Deloc. E bine, chiar. Daca nu s-ar mai intampla, as intra la banuieli. Treaba e ca uneori trebuie sa ai o chestie care sa iti faca inima sa se rupa. Am dat de cantecul de mai jos azi, aproape cautandu-l. La fel cum am dat si peste unii oameni. Aproape cautandu-i, dar nu chiar. Pentru ca stiam ca au un potential enorm sa-mi franga inima. Dar nu chiar.

Imi lipseste deja potentialul irosit chiar de mine. Uneori am avut atatea drumuri deschise in fata, incat nu am avut de ales decat sa inchid cateva dintre ele. Dar chiar si asa, ma gandesc la ele. Barierele se ridica. Uneori se ridica exact cand nu te asteptai.

Your Hand in Mine – Explosions in the Sky


2 Comments on “Breaking my heart. Almost.”

 1. 1 Zvârluga said at 11:21 pm on August 1st, 2011:

  Cântecului de mai sus, eu îi zic Artificii sau Când te ia cineva de mână, e doar ca să nu-i fie frică. Eu m-am întâlnit mai demult cu el.
  Uite că l-am mai pus şi aici:
  http://zvarluga.blogspot.com/2011/06/nespus-de-nespuse.html

  O altă chestie care-ţi face inima să se rupă, este piesa Again a trupei Archive.
  http://www.youtube.com/watch?v=r7rF2EZ0A_0

  Şi poate una dintre cele mai frumoase chestii, este că inima nu se rupe dintr-atât. Nu se rupe de tot. Se face franjuri.

 2. 2 sunkissed said at 10:17 am on August 2nd, 2011:

  Si eu m-am intalnit demult cu el, dar acum l-am regasit fix cand se potrivea mai bine cu, vorba aia, franjurile. Trupa asta de fapt se potriveste bine de tot cu sentimentul de tocanita pe care il poate avea inima uneori

  Archive n-am mai ascultat de mult, multumesc : )


Leave a Reply