Si asa incepe

Posted: August 2nd, 2011 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, Eu cu mine | Tags: , , , | 2 Comments »

Aseara am reusit Ceva. A fost ca si cum am desfacut o sticla de sampanie. M-am straduit putin, m-am interesat care e cea mai buna metoda si in final am zis “la naiba” si sticla a facut Poc si eu m-am umplut de euforie, hailamultiani.

Nu pot inca sa spun ce este Ceva-ul, nu din alte considerente in afara de simplul “nu pot”. Insa am inceput si eu stiu ca am inceput si asta e un lucru extraordinar. Dupa aceea, m-au apucat toate spasmele creative, toate fricile, mi-au transpirat mainile si aveam un nod in gat; presupun ca asa se intampla cand desfaci o sticla de sampanie ce trebuia desfacuta acum mult timp.

Maine plec la mare. De sambata o sa am 26 de ani. O sa am 26 de ani la mare. Probabil ca o sa ma intristez, cine stie daca o sa ma si bucur, inca nu stiu. Stiu doar ca, pentru prima data, simt ca am asteptari mari de la mine. Eu, de la mine, pentru ca stiu ca pot. Acum, o data ce am desfacut sticla aia de sampanie, singura persoana pe care o pot acuza pentru esec sunt eu. Si poate sa fie un esec, sunt convinsa. La fel de bine cum poate sa fie cel mai bun lucru pe care l-am facut vreodata.

In alta ordine de idei… la mare, maine. Da.


2 Comments on “Si asa incepe”

  1. 1 delaskela said at 7:05 am on August 3rd, 2011:

    Sa te bucuri de mare si de tine. La multi ani!

  2. 2 Sunkissed said at 10:44 am on August 3rd, 2011:

    multumesc : )


Leave a Reply