De la 2 metri si un pic

Posted: August 8th, 2011 | Author: | Filed under: Eu cu mine, Gânduri în corabie | Tags: , , , , | 2 Comments »

Oamenii au acest minunat dar de a se focaliza in totalitate pe absente si rautati, pe cei care nu sunt langa ei, pe oamenii care nu le spun la multi ani, pe lucrurile pe care nu le vor mai trai, decat pe momentele frumoase in care se afla, pe oamenii grozavi pe care ii au langa ei, pe telefoanele de la oameni de la care nici nu te astepti.

Exercitiu de vointa la 26 de ani si 10 minute, vazand lumea de la 2 metri si un pic, cu marea in stanga: sa fiu in moment. O data in viata, sa nu-mi mai fuga mintea dupa iepuri albi care nu stau locului. O data in viata, sa nu ma gandesc ca maine o sa am febra musculara de la colacul de inot (da, se poate), ci doar sa zac in el, in deriva. Sa nu ma gandesc ca prea mult mujdei strica la stomac (da, si asta se poate) si sa mananc cat peste am eu chef. Sa nu ma gandesc ca o sa ma doara capul de la nesomn si sa ma culc cand simt eu chemarea cortului. Sa nu ma gandesc la abandonuri tampite si taceri care ma scot pur si simplu din mintile mele si asa afectate de vara si sa ma bucur de conversatiile pe care le am cu cei mai dragi prieteni si cea mai misto familie.

Si a fost grozav. Nemaipomenit. Eliberator. Imi place luna asta. Imi place ce mi se intampla si chiar ce nu mi se intampla; nu de alta, dar poate invat si eu, in sfarsit, si nu voi mai da bani pe ata trainica cu care sa tot cos amintiri si suflete.

Daca-mi permiteti o recomandare de vacanta: la Cobadin au cel mai misto market din toate satele din imprejurimi, unde gasesti orice, de la truse de cusut la 60 de agrafe la 1,5 lei, de la suport de servetele plus servetele la creioane cu maimutici in varf. Intrebati-i pe aia 4 bucuresteni care s-au oprit ieri acolo sa ia apa si suc si au plecat cu cele de mai sus minus suc.


2 Comments on “De la 2 metri si un pic”

  1. 1 ipo said at 4:56 pm on August 8th, 2011:

    Not bad. La multi ani! :)

  2. 2 sunkissed said at 6:58 pm on August 8th, 2011:

    Multumesc : )


Leave a Reply