Coama leului

Posted: August 9th, 2011 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, Eu cu mine | Tags: , , , , | No Comments »

Leii stravezii au si ei coama.

Leii mei stravezii au plecat in concediu. M-au lasat singura, pe asfaltul incins, in ultima mea zi libera pana cand o sa ma scufund iar in concret.  De cand au plecat ei, simt o acuta senzatie ca scrisul imi face rau. Simt ca ma expun asa cum sunt, dar nu sunt asa tot timpul si oamenii presupun lucruri nu neaparat reale. Si nu-i vorba ca imi pasa foarte mult de oameni, doar de cei pe care ii cunosc si care nu ma mai intreaba pe mine, presupun direct.

Mi-e lehamite cand folosesc scrisul pentru a descrie. Mi-e lehamite cand pun atatea lucruri din mine in cuvinte. Mi-e lehamite de nimicuri care se infiltreaza in fiecare virgula. Mi-as dori sa nu mai simt chestii imaginate si imaginare, mi-as dori sa simt fizic lucruri. Sa nu mai fiu un copil turbat. Mi-e lehamite de indecizii, imobilitate. Mi-e atata de lehamite de doruri pe care nu mai stiu cum sa le organizez. Mi-e lehamite de faptul ca scrisul asta e ca un algocalmin.

Dar oricat mi-as dori, unele chestii nu pot fi negate. Cum ar fi ca pana si un leu straveziu are coama. Coama leului va fi mereu acolo, chiar daca te uiti in alta parte.Leave a Reply