In Bucuresti ploua

Posted: August 10th, 2011 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , | No Comments »

Dimineata m-am trezit cu toamna in geam si m-am speriat. M-am saturat sa ma trezesc si sa ma sperii. M-am saturat de atatea sentimente, majoritatea negative. M-am saturat de filme la care ma uit pentru a mai invata cate ceva despre mine, de la scenaristi si actori care nici nu ma cunosc. M-am saturat sa mi se para ca sunt speciala.

Poate ca nu sunt speciala si nimic din ce mi se intampla sau mi se pare ca mi se intampla nu e special. Poate ca majoritatea lucrurilor sunt patologice. Poate ca trebuie sa ma apuc sa imi fac un plan de marketing serios, pentru mine. Poate sunt prea indecisa si nu mai e cazul sa fiu asa.

Mi s-a urat rau de tot de orasul asta. Nu stiu unde sa plec. Inainte stiam si aveam o a doua casa. Intre timp, am facut din locul ala un refugiu turistic. Am renuntat la el ca sa imi traiesc povestile in alta parte. Mi-e rusine acum sa ma intorc acolo ca “acasa”.

In Bucuresti ploua marunt. Nu vreau sa nu mai fie august. Din fericire, mai e mult pana departe (septembrie, adica). Of, cred ca sufar de o chestie foarte pragmatica: post-vacation blues.Leave a Reply