A sunkissed world

10 Aug, 2011

In Bucuresti ploua

Posted by: sunkissed In: Eu cu mine

Dimineata m-am trezit cu toamna in geam si m-am speriat. M-am saturat sa ma trezesc si sa ma sperii. M-am saturat de atatea sentimente, majoritatea negative. M-am saturat de filme la care ma uit pentru a mai invata cate ceva despre mine, de la scenaristi si actori care nici nu ma cunosc. M-am saturat sa mi se para ca sunt speciala.

Poate ca nu sunt speciala si nimic din ce mi se intampla sau mi se pare ca mi se intampla nu e special. Poate ca majoritatea lucrurilor sunt patologice. Poate ca trebuie sa ma apuc sa imi fac un plan de marketing serios, pentru mine. Poate sunt prea indecisa si nu mai e cazul sa fiu asa.

Mi s-a urat rau de tot de orasul asta. Nu stiu unde sa plec. Inainte stiam si aveam o a doua casa. Intre timp, am facut din locul ala un refugiu turistic. Am renuntat la el ca sa imi traiesc povestile in alta parte. Mi-e rusine acum sa ma intorc acolo ca “acasa”.

In Bucuresti ploua marunt. Nu vreau sa nu mai fie august. Din fericire, mai e mult pana departe (septembrie, adica). Of, cred ca sufar de o chestie foarte pragmatica: post-vacation blues.

Share this: Twitter | Facebook

No Responses to "In Bucuresti ploua"

Comment Form

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki