Despre oameni care rad de ei insisi

Posted: August 11th, 2011 | Author: | Filed under: Eu cu mine, La naiba! | Tags: , , , | No Comments »

Discutie interesanta cu un taximetrist: “Buna seara, pe Bozieni paralel cu…. Nu, ma scuzati, perpendicular… Nu, COLT cu…”. Talk about confusion, much?

Azi noapte a plouat si am mers prin ploaie, ce sa fac si eu. Cand am ajuns acasa, destul de uda pentru ca mai si calcasem intr-o balta, am avut inaltatorul sentiment ca mi-am regasit simtul umorului. E interesant pentru ca l-am regasit facand misto de mine, cum altfel. M-am decis sa rad de anumite… ghinioane, sa le spun asa, de anumite neplaceri, de anumite chestii pentru care, in alte ocazii, mi-as fi ros unghiile pana la sange (doar cu gandul, ca in fapta nu fac asa ceva, imi place sa am culori pe unghii).

Am mai facut asta o data – in mod consistent, adica – si am ramas cu un acut sentiment de egocentrism. Ca sa faci misto de tine, trebuie sa vorbesti despre tine. Si zau ca asta fac, uneori imi pare si rau ca dau din casa, dar sa zicem ca e ca un fel de boala. Ei, si cand esti asa de concentrat pe tine si incerci sa iei lucrurile mai in gluma, e normal sa te focalizezi pe propria persoana aproape obsesiv.

In fine, concluzia serii si a zilei de azi este ca ai mai multe sanse sa ajungi la o varsta inaintata daca o faci distrandu-te. iar daca asta inseamna sa mai si razi de tine, ce sa facem, oameni suntem si ne trebuie o farama, un dram de umor pentru a nu ajunge fara unghii (doar cu gandul). In plus, e mai bine sa razi tu de tine decat sa rada soarta sau alte chestii – muze, iele, ursitoare etc.Leave a Reply