I don’t know how to stop*

Posted: August 13th, 2011 | Author: | Filed under: Eu cu mine, La naiba! | Tags: , , , , , | No Comments »

*Aici

Sunt niste limite pe care le-am depasit de mult, desi in majoritatea timpului nu pare ca fac ceva. Probabil ca nu fac chiar nimic, dar in capul meu, eu stiu cate garduri interzise am sarit. Iar asta, desi traim intr-o lume care admira rebeliunea, nu e neaparat un lucru bun.

Azi noapte au cazut stelele si eu am cazut secerata in pat. Oboseala crunta, din aceea de cand gandesti si simti prea mult. Uneori mi-e tare dor de oboseala fizica, aia e mult mai sanatoasa, e o oboseala care te relaxeaza. Oboseala cealalta, bietul tau creier chinuit, amaratul tau de suflet exploatat – ei, acolo e problema.

Nu stiu ce sa mai spun, cred ca am ramas blocata intr-o anume zona, intr-un cadru de film pe care il traiesc mereu si mereu, un cadru de film care ar fi bun daca nu ar fi atat de prost. Pana ies de aici, pana invat sa nu mai depasesc limitele personale, pentru ca oricum nu am prea multe, trebuie sa… sincer, nu stiu. Nu stiu ce imi ramane de facut in timpul asta in care astept.

In ultima vreme, am fost iar prea dezamagita de unele fiinte bipede, pe cat de impresionata am fost de altele. Dualitatea asta ma sperie si se stie ca, atunci cand ma sperii, paralizez. Mixul asta de sentimente pentru oameni imi lasa un gust amar si o senzatie absurda in cosul pieptului, de parca merit si nu prea.

Ca intotdeauna, astept alti oameni sa ma scoata din stare. Azi Deftones, maine Interpol. Poate functioneaza.Leave a Reply