Cand matematica te abandoneaza

Posted: August 14th, 2011 | Author: | Filed under: Eu cu mine, La naiba! | Tags: , , , , , | No Comments »

Se pare ca intru intr-o perioada in care nu mai comunic. E de parca m-as fi expandat, de la atatea cuvinte, pana cand am explodat, firesc, si acum trebuie sa ma adun la loc. Si cum nu-mi place Frankenstein, trebuie sa fiu foarte atenta ce bucati unde pun.

E trist ca incep sa cred ca sunt mai in siguranta fara niste lucruri pe care atata mi le-am dorit, incat mi s-a uscat partea aia a sufletului responsabila cu doritul. Chiar si acum ma gandesc ca uite, e duminica dimineata, lucrurile ar trebui sa mearga bine, o sa pun de cafea in curand si o sa imi prepar un mic dejun care ar trezi toti adormitii din somn. Totusi, eu ma ocup de gandurile mele, ca intotdeauna.

Am scris/analizat atat de mult unele chestii, incat acum nu mai stiu sa numar altele. Am grija sa nu mai ies pe minus, desi e tare greu sa fac asta cu cifrele pe care le am acum. Oamenii care tin la mine incearca sa-mi spuna ca e ok si cifrele alea sunt destul de bune, numai ca ei nu stiu cat de ingrozitor ma inteleg eu cu matematica.

Soundtrack : The New.Leave a Reply