A sunkissed world

16 Aug, 2011

I can’t pretend, I need to defend some part of me

Posted by: sunkissed In: Eu cu mine|La naiba!

Unul din lucrurile pe care le detest cel mai mult: diminetile goale. Cand deschizi ochii si, pentru cateva secunde, te inconjoara linistea unei dimineti de august, tacerea unei veri care se apropie de sfarsit, linistea din capul tau, din sufletul tau, golurile de care te feresti pe parcursul zilei.

Alt lucru pe care ajung sa il detest este nefericirea in care se scalda oamenii. Pentru ca o sa ajunga un fel de standard, sa fii nefericit. Sa-ti vezi de lungul nasului cand vine vorba de fericire e unul din cele mai daunatoare lucruri. Ar trebui sa fim cu totii dementi, deschisi la nou si la tot felul de trairi care te pot face sa-ti iesi din zona aia de confort.

Si in fine, inca un lucru pe care il detest este faptul ca mai e asa de putin din august. Nu am realizat ca trebuie sa ma tin cu dintii de vara asta decat la un nivel teoretic. Practic, am stat ca de obicei si mi-am plans de mila. M-am gandit ca vara/viata poate incepe si de maine. Si mai e putin si maine o sa fie toamna.

In fine, ideea de baza a acestei zile de marti, dupa a doua cafea, este ca exista multe lucruri pe care le detest, care imi provoaca insomnii sau, mai rau, vise urate, exista multe chestii pe care cu drag le-as pofti afara din viata mea, de n-ar fi agasanta senzatie ca, fara ele, eu n-as mai fi la fel.

Share this: Twitter | Facebook

No Responses to "I can’t pretend, I need to defend some part of me"

Comment Form

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki