O super dimineata plina de decizii proaste

Posted: August 19th, 2011 | Author: | Filed under: Eu cu mine, On the eighth day God created coffee | Tags: , , , | 2 Comments »

Azi la 8 fix m-am trezit. Imi luasem o zi libera. Dupa ce m-am invartit prin pat vreo jumatate de ora, am zis “fuck it” si m-am decis sa ma duc la munca. Ce om normal la cap, atunci cand singur cu mana lui isi ia o zi libera, tot singur cu mana lui care cauta haine in dulap se decide sa mearga la munca? Asta imi intareste convingerea ca:

- nu trebuie sa iau decizii NICIODATA inainte de prima cafea si

- vara asta chiar m-a batut soarele in cap, iar cartea pe care o citesc acum nu ma ajuta (exista o legatura, dar e prea mult de explicat si ma indoiesc ca ajuta pe cineva).

De ce zic ca decizia a fost proasta? Pentru ca primul lucru pe care l-am facut la munca – da, da, inainte de cafea – a  fost sa discut cu o tanti relativ nervoasa la telefon. Si nu-mi place sa discut cu oameni relativ nervosi la telefon dimineata, mai ales vinerea, mai ales inainte de prima cafea.

Daca as descoperi o metoda prin care sa pot bea cafeaua inainte sa ma trezesc, lumea ar fi un loc mai bun si poate ca si eu as avea mai mari sanse de reusita in acest loc mai bun.


2 Comments on “O super dimineata plina de decizii proaste”

  1. 1 delaskela said at 9:24 pm on August 20th, 2011:

    mi se pare absolut imposibil e sa te intelegi cu cineva, indiferent, dimineata inainte de cafea…

  2. 2 sunkissed said at 2:12 pm on August 21st, 2011:

    da, este chiar ingrozitor de greu… si unii oameni insista sa te intrebe chestii, desi vad ca nu esti in apele tale si ca-ti tremura mana dreapta


Leave a Reply