A sunkissed world

25 Aug, 2011

Am reparat tevile; n-am reparat ziua.

Posted by: sunkissed In: Eu cu mine

A patra zi cand ajung acasa sfarsita, tarandu-ma in troleu de parca vin de la razboi. Am conversatii pline de talc cu instalatorul. Descopar ca inca imi plac oamenii. Cred ca e ceva la mine care ii imbie sa-mi povesteasca lucruri, sa imparta cu mine. Probabil ca e faptul ca, desi sfarsita, transpirata, infometata si stresata, reusesc sa ii si ascult, pe majoritatea.

Asta ma face sa cred ca, poate, sunt mai mult oameni buni decat rai, mai multi oameni pe care chiar merita sa-i asculti. In plus, cu strainii nu ai niciodata acel stres si acea panica pe care e posibil sa o ai chiar si cu cei mai buni prieteni, cand ti se dezvaluie lucruri.

August pleaca in stil mare. In stilul in care un om mare ar inchide o usa. Un copil inchide o usa cu greu si poate ca o si lasa putin intredeschisa. Un om mare stie bine ce face cand inchide usa. Asa si august asta, stie bine ce face cand inchide usa. Si se asigura ca plecarea sa este absolut memorabila.

Uneori privesc vara asta care trece cu cel mai mare drag din lume, alteori o privesc prin ochi straini, de parca nici n-ar fi fost vreodata a mea. E un sentiment cumva asemanator cu dragostea. Nesiguranta pe care o ai cand te gandesti la obiectul adoratiei tale, toate spaimele etcetera. Probabil ca va mai trebui sa ma duc o data la mare, sa ma lamuresc, sa trag linie si sa nu mai am niciun soi de asteptare stupida care ma sfarseste mai rau ca zilele astea ce par fara final

Share this: Twitter | Facebook

No Responses to "Am reparat tevile; n-am reparat ziua."

Comment Form

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki