That’s what happens when you play catch without arms*

Posted: August 29th, 2011 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , | No Comments »

Nu stiu de ce n-am putut si eu sa am o vocatie. Nu am niciuna. De fapt, mint, am una singura, insa inca nu stiu daca e demna de numit “vocatie”. Atata ma straduiesc si atata trag de mine sa fac si singurul lucru care imi place, incat ma intreb daca chiar e vocatie sau doar un fel de hobby caruia nu stiu sa-i spun altfel.

Am senzatia, cand vine vorba de scris, ca incerc sa tastez fara maini. Altfel nu pot sa explic. Ca si cum ceva elementar imi lipseste si inca nu-mi dau seama ce anume. Ca si cum mi s-a lobotomizat o parte importanta din creier, ca in Fringe, si eu incerc sa pun cap la cap lucrurile cu ceea ce mai am.

Nu stiu daca asta i se intampla oricarei persoane care scrie ceva mai mult decat pe blog si la job. Nu stiu daca e writer’s block sau writer’s panic. Nu stiu daca exista vreun leac sau va trebui sa scriu in continuare simtind ca sunt lipsita exact de chestia esentiala a unui scriitor, pe care nu pot nici macar sa pun un deget. Habar n-am.

Ce stiu insa e ca ori de cate ori termin de scris ceva, indiferent cat de mediocru mi-a iesit, ma simt ca Sisif cand mai avea putin si ajungea sus pe deal. Pentru ca in numai cateva minute sa simt cum ma duc inapoi din locul din care am plecat.

*aiciLeave a Reply