Come on, skinny love, what happened here*

Posted: September 1st, 2011 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, La naiba! | Tags: , , , , , , | No Comments »

* Aici

Parampampam, cum se intampla de fiecare data, dorul vine si te loveste, miseleste, pe la spate. Iti da la gioale, chiar, cum s-ar spune in mod popular. Culmea e ca, desi cateva secunde am simtit ca am un urias asezat bine-mersi pe cord, pana si treaba asta ma bucura. Ma bucura atatea, incat multa vreme am suspectat pastilele de tantari pe care le foloseam. Cum ieri insa am uitat sa bag aparatul in priza, iar azi sunt la fel de bine dispusa, incep sa cred ca e din cauza ca mananc legume proaspete, de la mama din gradina, in fiecare dimineata.

Parampampam, uneori nu ai ce sa faci decat sa te imprietenesti cu uriasul care sta pe cordul tau si sa-l intrebi de sanatate, dieta, filme vazute recent si preferinte muzicale. Dar daca ar fi ca uriasul asta sa aiba la el un mp3 player si sa asculte ceva, fix in momentul in care iti da la gioale dorul, atunci probabil ca ar fi cantecul care mi-a dat titlul de azi si dureri de cap in rest.

E toamna in calendar, stiu ca am mai zis, dar cum repetitia este mama invataturii, poate invat si eu ca a trecut vara si ca nu mai e cazul sa hiperventilez atata in fata unor copilarii. Ca doar am fost la zoo in viata mea (are o legatura, dar mi-e lene sa explic si ma doare degetul aratator de la mana dreapta, ala zdrelit in oglinda masinii azi de dimineata.)Leave a Reply