Help? (desen animat, e de bine)

Posted: September 2nd, 2011 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, Eu cu mine | Tags: , , , , , , | No Comments »

Fiecare plimbare cu bicicleta tinde sa fie monumentala prin urmarile ei. Azi sunt ca in clipul asta: cu degetul aratator de la dreapta umflat, rosu, dezinfectat cu Betadina si pansat bine cu Baneocin praf, astfel incat arata ca o gluma proasta data prin faina. Asta ca urmare a ciocnirii mele cu oglinda de la masina domnului de ieri. In caz ca ati uitat, dupa ce m-a impins o doamna in varsta. Da. Unii fac Bungee Jumping, pe mine ma imping batranii.

Partea rea e ca incep sa-mi banuiesc scumpa bicicleta de ganduri malitioase. Cum altfel sa-mi explic ca, intotdeauna la o zi dupa ce am mers cu ea, se intampla mizerii din astea? Partea buna e ca am gasit desenul de mai sus, care mi-a amintit de copilarie si de cum asteptam, cu sufletul la gura, sa fie in reluare pe Cartoon Network. L-am cautat azi de am innebunit, pentru ca nu mai tineam minte nimic in afara de  “deget tumefiat” si “desen animat” – si bafta sa ai cautand asta pe google si chiar sa gasesti ceva.

In alta ordine de idei, azi ceva se intampla, pentru ca sunt mult mai nervoasa decat in zilele precendente, cand totul a fost perfect ca o panseluta intr-o zi de primavara. Si cum ziceam, azi nu am mancat legume proaspete, deci mai mult ca sigur ca buna mea dispozitie si calmul meu din zilele trecute se datoreaza legumelor.

Si tot in alta ordine de idei, cum mai ziceam azi in alt context, chiar sper ca inteligenta sa vina o data cu varsta; nu de alta, dar mi-ar fi mai usor sa suport unii oameni, gandindu-ma ca or sa creasca si ei.

Vineri, deci. Primul weekend de toamna. Bucurie pe doua roti in weekend, daca nu ploua, am zis!Leave a Reply