A sunkissed world

02 Sep, 2011

Help? (desen animat, e de bine)

Posted by: sunkissed In: Despre natura lucrurilor|Eu cu mine

Fiecare plimbare cu bicicleta tinde sa fie monumentala prin urmarile ei. Azi sunt ca in clipul asta: cu degetul aratator de la dreapta umflat, rosu, dezinfectat cu Betadina si pansat bine cu Baneocin praf, astfel incat arata ca o gluma proasta data prin faina. Asta ca urmare a ciocnirii mele cu oglinda de la masina domnului de ieri. In caz ca ati uitat, dupa ce m-a impins o doamna in varsta. Da. Unii fac Bungee Jumping, pe mine ma imping batranii.

Partea rea e ca incep sa-mi banuiesc scumpa bicicleta de ganduri malitioase. Cum altfel sa-mi explic ca, intotdeauna la o zi dupa ce am mers cu ea, se intampla mizerii din astea? Partea buna e ca am gasit desenul de mai sus, care mi-a amintit de copilarie si de cum asteptam, cu sufletul la gura, sa fie in reluare pe Cartoon Network. L-am cautat azi de am innebunit, pentru ca nu mai tineam minte nimic in afara de  “deget tumefiat” si “desen animat” – si bafta sa ai cautand asta pe google si chiar sa gasesti ceva.

In alta ordine de idei, azi ceva se intampla, pentru ca sunt mult mai nervoasa decat in zilele precendente, cand totul a fost perfect ca o panseluta intr-o zi de primavara. Si cum ziceam, azi nu am mancat legume proaspete, deci mai mult ca sigur ca buna mea dispozitie si calmul meu din zilele trecute se datoreaza legumelor.

Si tot in alta ordine de idei, cum mai ziceam azi in alt context, chiar sper ca inteligenta sa vina o data cu varsta; nu de alta, dar mi-ar fi mai usor sa suport unii oameni, gandindu-ma ca or sa creasca si ei.

Vineri, deci. Primul weekend de toamna. Bucurie pe doua roti in weekend, daca nu ploua, am zis!

Share this: Twitter | Facebook

No Responses to "Help? (desen animat, e de bine)"

Comment Form

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki