Ar trebui sa nu mai iau pauze

Posted: September 5th, 2011 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , | No Comments »

Am descoperit la mine o treaba suparatoare. Tind sa iau pauze. Numai ca nu mai stiu sa ies din ele. Am scotocit prin memorie datile cand am zis ca iau o pauza de la… si de la… si culmea, nu mi-am putut aminti daca am renuntat vreodata la pauzele astea. E o treaba gaunoasa si mancatoare de energie absolut degeaba. Desi ai spune ca pauza ar trebui sa fie altceva.

Asa si acum, mi-am dat seama ca am luat o pauza taman ce intrasem intr-un ritm de om serios. M-am blocat si am zis vai, ce moment mai bun decat asta sa iau o pauza, sa mananc un biscuite, sa beau un ceai si sa stau asa, vreo cativa ani buni, pana uit ca am luat pauza?

Dar de data asta nu, am eu ac de cojocul pauzelor. Fie ca o sa ajung la nebuni, fie ca o sa mor de epuizare (sau macar o sa lesin un pic), exista momente in viata cand nu trebuie sa mai iei pauze.

Altfel, ma lupt cu toamna, efectiv simt ca ne luam la tranta si ca ne scuipam intre ochi in fiecare dimineata. Desi e cald, aproape canicula, ma trezesc in fiecare dimineata speriata de ploaie, furtuni si altele din gama. Desi azi am biciclit pe 35 de grade, cred, tot mi-e frica de galosi si palton. Toamna de ce nu poate sa ia si ea o pauza?Leave a Reply