Din trei in trei

Posted: September 5th, 2011 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , , , , | No Comments »

3 e o cifra magica. No I in threesome. A treia oara e cu noroc. De trei ori femeie. Cei trei crai de la Rasarit. Cele trei incercari ale lui Praslea.

Mie, recunosc, imi plac mai mult numerele pare. E mai usor cu aritmetica, la care si asa nu ma pricep. E mai simplu sa imparti si sa aduni. In plus, cifra asta, trei, ma enerveaza pentru ca, in cazul meu, trei este numarul magic de incercari, ca Praslea de mai sus, dupa care imi dau seama ca nu are sens si renunt. Iar desi cifra trei are conotatii magice, de obicei, in lumea asta in care traim, daca ajungi sa incerci de trei ori, inseamna ca esti de-a dreptul si de-a stangul greu de cap.

In toamna asta in care jonglez cu necazuri si idei tampite, devine din ce in ce mai greu sa recunosti ca esti greu de cap. De vreo saptamana, ma lupt in fiecare seara cand ajung acasa cu ideea ca e fie prea complicat, e fie prea simplu si nu-mi dau eu seama, pentru ca am depasit deja cele trei incercari magice.

Azi se pare ca o sa fie o zi foarte proasta. M-am trezit cu un car de nervi care ma apasa pe spate destul de tare si ma enerveaza fiecare om care respira langa mine. Din trei in trei nu se intampla nimic bun, a treia oara poate sa fie si ultima, e nasol sa fii atat de greu de cap ca mine, nu mai gasesc poezia niciunde si m-as baga sub o piatra, macar pana la final de luna, ferindu-ma de toamna ca de piaza rea.Leave a Reply