Sa te tii bine de tot

Posted: September 8th, 2011 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, If only, La naiba! | Tags: , , , , | No Comments »

Mi se pare halucinant cum, intr-o lume condusa de un palarier nebun ce iubeste caruselul asta, intr-o lume in care ne invartim din ce in ce mai repede, timp in care distantele dintre oameni cresc, sa nu te tii bine  de orice, mai ales, mai ales de lucrurile care iti aduc un confort interior ca un pahar de cacao cu lapte cald intr-o seara de noiembrie.

Mi se pare ciudat ca refuzam sa ne apropiem unii de altii, orice ar insemna asta, doar pentru a de invarti si mai haotic prin lume, ca un titirez motorizat. Mi se pare stranie indepartarea, mi se par de neinteles ciudateniile si lucrurile nespuse – cu toate ca si eu le practic, uneori, mai ales cand uit cat de bun si de linistitor este un pahar cu lapte cald intr-o seara de noiembrie.

O sa vine acus toamna adevarata, o sa purtam paltoane si o sa cautam sa ne strangem unii in altii, infrigurati, numai ca o sa facem cele mai gresite alegeri, iar. Si apoi o sa uitam cat de rau am ametit in carusel.

But darling, we can clearly see
It’s all life and fire and lunacy
And excuses and excuses and excusesLeave a Reply