Ce am mai pierdut sau O alta rubrica in CV

Posted: September 10th, 2011 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , , | 4 Comments »

Zilele astea, am pierdut asa: o pereche de sosete, un somn bun, cateva autobuze, vara si un job.

Cu jobul e mai complex decat cu celelalte lucruri pierdute, pentru ca, oricat imi place mie viata in abstract, cateodata ai nevoie de o chestie palpabila. E cu atat mai complicat cu jobul cu cat parasesc o super-echipa si niste oameni cu care a fost o placere si sa lucrez si o onoare sa pierdem timpul pe la fumoar.

Daca alte dati m-am fofilat pe blog si nu prea am vorbit despre mine sau despre ce fac eu in viata, acum pot sa afirm urmatoarele: scriu si bine, si repede, poate este singurul lucru pe care il fac la un nivel de care sa fiu si eu mandra. Acum caut un job in care sa pot face lucrul asta de care sunt mandra, pentru ca, daca sosetele le gasesti una in masina de spalat si una in sac, daca un somn bun poate fi recuperat intr-o amiaza lenesa, daca autobuzele uneori chiar trebuie sa fie pierdute si daca vara are obiceiul de a reveni o data pe an, un job e ceva mai greu de gasit, mai ales (desi n-ai zice, dar asa e) cand ai 4 ani de experienta si un chef nebun de a gasi o echipa primitoare care sa iti dea cafea, un scaun confortabil si ceva de scris.

Altfel, din punct de vedere abstract, sunt intr-un punct in viata in care consider ca trebuie sa fim fiecare dintre noi, preferabil insa doar o data. Anume acela in care totul se schimba, se transforma, un punct in viata in care au loc tot felul de mutatii sociale si personale si tu te simti like a rolling stone. Te uiti in spate la ce ai capatat, multumesti in gand ca esti tu si nu altfel si te intrebi cum o sa fie maine. Un punct in viata in care ai impresia ca lucrurile nu au cum sa mearga decat in sus. Un punct in viata in care nici chiar tu, cea mai panicoasa persoana din lume, nu te panichezi, pentru ca ar fi total desuet. Si nu ma refer aici doar la partea cu jobul si lucrurile pierdute, ci la un soi de transformare, de maturizare care 1. nu are cum sa fie altfel decat binevenita si 2. nu are cum sa se intample decat in contexte din astea mai dubioase.


4 Comments on “Ce am mai pierdut sau O alta rubrica in CV”

 1. 1 Armand said at 9:11 am on September 17th, 2011:

  Off, am patit acelasi lucru pe data de 05 Sept. anul curent.
  Totul mergea bine, soseste cineva din germania dupa-amiaza si ma anunta ca biroul nostru local se desfiinteaza.

  Deci inteleg foarte bine ce simti insa sa stii ca “orice sut in fund este un pas inainte” … :) Eu sunt optimist si stiu ca o persoana talentata nu are cum sa ramana fara lucru. Asta e lege.

  Iti doresc numai bine.

  Armand

 2. 2 sunkissed said at 11:16 am on September 17th, 2011:

  Imi pare rau ca ai patit acelasi lucru. Sper sa fie bine, deocamdata mi se pare ca a trecut o vesnicie fara sa ma duc la birou : )

 3. 3 Armand said at 9:26 am on September 28th, 2011:

  Eu ma simt inca ca si cum as fi in concediu…. E o senzatie stranie …. Parca astept sa se termine vacanta si sa ma cheme (mai degraba sa ma oblige) cineva sa ma intorc la scoala. Bizar …..

 4. 4 sunkissed said at 10:52 pm on September 29th, 2011:

  Da… eu n-am mai apucat sa ma simt ca in concediu, pt ca am gasit ceva : ) Dar si mie mi-a amintit de cand eram mica, perioada asta de pauza. Trebuie sa recunosc… era putin mai bine atunci


Leave a Reply