Harvest Moon*

Posted: September 13th, 2011 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , , | No Comments »

*Aici.

Ba, intr-un fel, e de bine. Mi-am aranjat atatea chestii in cap in ultimele  saptamani cat n-am reusit in ani buni. Sigur ca habar nu am despre unele treburi, dar m-am obisnuit cu asta. Cu cele care ma agasau si ma faceau sa nu dorm noaptea aveam eu o problema, dar se pare ca am reusit, intr-un final straniu si la care nu ma asteptam, sa-mi fac curat in dulap.

Azi pedalam spre casa si ma simteam ca in Charlie and The Chocolate Factory. Ca un copil care descopera un loc nou si straniu in care vrea sa traiasca de acum inainte. Sigur ca realizez ca in ultimele cateva luni am ramas fara job, fara posibilitatea de a-mi cumpara casa, fara o obsesie pe creier si in suflet si fara alte chestii, dar cum ziceam eu mai demult, bucuriile si norocul meu acum stau in bicicleta si chirie. Si in posibilitati. Sunt multe chestii pe care le putem face, noi, oamenii, dar ne marginim la ce cunoastem. Si mai ales eu, o, da. Cheia e sa nu te culci pe o ureche si sa lasi posibilitatile sa fie doar atat.

Fiecare om e o posibilitate. Ideea e sa nu-i lasi asa pe toti, sa fie o posibilitate. O vreme am regretat ca nu am lasat unele persoane sa fie doar in mintea mea. Dar m-am trezit brusc, o data cu un drum cu trenul, si am zis WTF. Suntem retardati daca lasam unii oameni sa treaca asa pe langa noi, de frica/teama si altele din gama. Si o data ce am realizat asta, am pus mana pe matura, am facut curat in dulap si gata, parca e mai simplu acum.

In alta ordine de idei, unemployment sucks. Mi-am facut de lucru cu CV-uri si cu anuntat oameni. Dar tot e nasol. Nu reusesc sa ma adun. Ma culc tarziu, ma trezesc tarziu si ma intreb cat mai am de asteptat pana cand se decide cineva ca sunt o posibilitate misto.

Din fericire, exista Neil Young si un dram de happy happy joy joy pentru care o scot responsabila pe Lucy, bicicleta.Leave a Reply