Maine vreau sa citesc in parc

Posted: September 15th, 2011 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , , , , | 3 Comments »

Dar nu pot. Nu pot, pentru ca e cea mai dubioasa perioada a anului, aceea pe care o detest cel mai mult: toamna deghizata in vara. Toamna cu temperaturi de peste 30 de grade, toamna care se preface ca inca e august si zambeste, crede ea, a mare si soare si nisip incins, a Salitos pe plaja si a colac de inot umflat de prieteni. Dar eu stiu ca nu mai e vara. Totul miroase altfel, arata altfel, chiar si soarele arde altfel. Insa tot arde, si de asta nu o sa citesc eu in parc.

Maine e Park(ing) Day si chiar m-as duce sa citesc in parc si sa-mi repar bicicleta, ca simt ca sufera, saraca, de lipsa de ulei. Nici macar nu ma deranjeaza ca e vineri, ca nu am unde sa ma duc. Dar ma deranjeaza ca o sa ma prajesc ca un pui la rotisor, daca ies din casa dupa ora 10. Si daca mai ies si cu bicicleta, cel mai sigur o sa fac combustie spontana. Asa ca o sa stau in casa, cu draperiile bine trase si cu multa cafea pe langa mine. Ceea ce nu e asa de rau, pana la urma. Recuperez la citit si la filme, ca tot imi place mie Woody Allen si tot nu vazusem, daca va vine sa credeti, Deconstructing Harry.

Toamna asta e stranie. Mi-e dor de palton si de ploi, daca e posibil asa ceva.


3 Comments on “Maine vreau sa citesc in parc”

  1. 1 delaskela said at 3:42 pm on September 15th, 2011:

    palton si ploi?parca vad ca vom sta-n palton si ploi pina prin martie-aprilie

  2. 2 raluca said at 11:07 pm on September 15th, 2011:

    O da, vreau şiroaie de apă si fulare, sau măcar nori amenintatori. Vremea asta care nu se schimbă niciodata de două luni si cele 40 de grade de azi m-au uscat pentru multe luni ploioase de-acum încolo.

  3. 3 sunkissed said at 11:14 pm on September 16th, 2011:

    Da, stiu, si stiu ca o sa-mi para rau ca am vrut ploi. Dar nu mai suport sa fie cald cand nu e vara


Leave a Reply