All this silence, getting to my head

Posted: September 21st, 2011 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , | No Comments »

Stii senzatia aia cand te trezesti dimineata si esti convins ca esti total si fara sansa de vindecare fucked up? Pai atunci, bine ai venit in Silvia Land, sa pun de un ceai, un piscot, ceva?

Atata vreme iti ocupi mintea si viata cu chestii pe care le crezi importante si dupa aia se intampla ceva si vezi ca nu sunt. Atata vreme crezi ca nu esti o persoana tocmai rationala, ca sa descoperi, in momente cheie ale vietii, ca de fapt esti. E ca si cum esti racit si esti convins ca degeaba iei paracetamol, pana in ziua in care iei si vezi ca functioneaza.

Am tacut multe zile si nu mi se mai obisnuiesc degetele cu tastele, cu miile de pixuri de prin casa, cu toate cuvintele pe care vreau sa le asez cumva, ordonat. Si ma enerveaza lucrurile astea, ma enerveaza lipsa de activitate lucrativa, ma enerveaza nou-gasita mea luciditate intr-un hal in care nu m-a enervat niciodata dezordinea mentala in care am stiut sa stau pana acum.

Cert e ca, atunci cand unele lucruri explodeaza, altele se aseaza. E bine si e ciudat ca inca ma ia prin surprindere treaba asta.Leave a Reply