La ce nu sunt eu buna

Posted: September 26th, 2011 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , | No Comments »

Probabil ca sunt buna la mai multe lucruri decat cred. Dar nu sunt, cu siguranta, buna la a alege. Indiferent de gradul de importanta a unei alegeri, eu ma voi simti intotdeauna ca in Sophie’s Choice. O sa ma sucesc si rasucesc pana cand o sa iau o alegere de care, in sinea mea, nu voi fi niciodata multumita. Mr. Nobody pare un film facut pe chipul si asemanarea mea.

La fel, nu sunt buna la a evalua corect toamna. Cand cred ca e simpatica foc si imi vine sa ma joc cu ea, imi dau seama ca e, de fapt, o bestie cu chip de anotimp. Nu sunt buna la a renunta la vara. Cand mi-e frig prima data, ma fac cocolos, un arici nervos si plin de nostalgie in fata amintirii unui anotimp care face el ce face si ma transforma.

Nu sunt buna deloc la a intoarce clatitele. Pot sa fac un aluat deosebit pentru clatite, dar daca ma pui sa le intorc, o sa o iau razna si o sa fac niste boatze de aluat in forme dubioase in care nu ar trebui sa fie nimic de mancare pe lumea asta.

Nu sunt deloc buna la a ascunde lucruri. De fapt, pot sa le ascund, dar nu pot sa nu recunosc ca le-am ascuns. Atat de mult cred ca mizeria de sub covor o sa iasa la suprafata, incat de cele mai multe ori o scot chiar eu.

Si mai e o chestie la care nu sunt buna. Nu pot defel sa spal geamuri. Ma opintesc aiurea cu cele mai smechere solutii de curatat geamuri si cele mai din microfibra lavete, pentru ca in final rezultatul sa fie demn de geamurile unei biserici parasite, construite in secolul 12 si atacata de vizigoti. Nu stiu cum reusesc sa fiu atat de inapta intr-o treaba ce pare atat de simpla.

Si mai sunt chestii, dar 1. nu vreau sa ma discreditez chiar asa de tare si 2. nu vreau sa ma enervez si mai rau.Leave a Reply