Cum si de ce ma cert eu cu copiii

Posted: September 30th, 2011 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , | 2 Comments »

Cred ca am imbatranit, duse sunt zilele cand imi vedeam de viata cu o nonsalanta care acum ma sperie, nu mai stiu cand a fost ultima oara cand am avut suficienta incredere intr-un strain cat sa ma distrez cu el, nu mai stiu cand am uitat ca nu trebuie sa numar caloriile ca sa ma simt bine cand mananc si mai ales care e faza cu numaratul orelor de somn?!

In fine, cred ca am imbatranit pentru ca sunt duse si zilele cand aveam rabdare si intelegeam chestiile altfel. Imi amintesc ca o data am furat un balon. Am pedepsit astfel un baietel care imi spusese o mizerie. Cred ca am scris despre asta pe aici, dar nu obisnuiesc sa-mi dau link singura, asta mi-ar mai lipsi. Ideea e ca i l-am dat inapoi pustiului, dupa ce l-am silit sa-si ceara scuze.

E, si cum vremea trece, vai de noi, am uitat cum e sa fii copil si azi m-am rastit la unii de la Mc care alergau si tipau si, ma rog, stiti voi, erau copii. Eu nu si nu, ofuscata la un maxim pe care nu stiam ca-l am ca aia mici ma calca, m-am rastit la ei.

Tot e bine ca m-a bufnit rasul cand am iesit din Mc cu punga naravasa dupa care venisem in mana, dar asta nu prea spala rusinea. E ca si cum dai cu capul in calorifer si curge sange sau ca si cum te certi cu cel mai bun prieten pentru ca ti-a pus prea mult zahar in cafea si pe urma razi. Ntz, nu mai merge asa, bai.

Cred ca am mers prea mult timp pe soare si m-am gandit prea mult timp in disperare, cum se gandesc obezii ce sunt la cura la un dublu cheeseburger, la faptul ca vai de mine am o varsta, aoleu ce ma fac nu am job, vai trebuie sa ma angajez, dumnezeule incep iar munca de dimineata, incat am uitat nu sa fiu om, ca am dubii cu faza asta, dar sa fiu Silvia. Ma, si Silvia nu prea se rasteste la copii. Inca!


2 Comments on “Cum si de ce ma cert eu cu copiii”

  1. 1 mioara said at 7:25 pm on October 12th, 2011:

    Ce ciudati suntem uneori , nu?

  2. 2 sunkissed said at 10:48 pm on October 12th, 2011:

    Suntem… Si ne sta bine asa…


Leave a Reply