Chestii care se intampla sa se adauge pe lista chestiilor care nu-mi plac

Posted: October 5th, 2011 | Author: | Filed under: La naiba! | Tags: , , , , , | No Comments »

De vreo cateva zile, ma gandesc cu ochii mici ca e imposibil sa ma trezesc dimineata ok. Imposibil sa ma trezesc se pare ca nu e, de vreme ce, de bine, de rau, in jur de 8 spal dintele si beau cafeaua. Dar bine sigur va zic ca nu e.

Sunt de acord sa iti incepi ziua devreme, blabla. Da, ai mai mult timp liber. Dar cu ce pret, daca 1. oricum mergem la munca de la 9 la 18, majoritatea dintre noi si 2. daca mie imi place mai mult noaptea decat ziua, ca asa sunt eu, cucuvea, inca de cand am constiinta sinelui?

Alta chestie care inainte nu-mi placea la modul idealist si acum nu-mi place practic este Pipera – zona de nord, etc. Nu imi place, nu stiu de ce, in afara de faptul ca este hat departe de casa mea din cel mai frumos cartier din Bucuresti. Imi da o stare de ne-stare si de neplacere care sper ca o sa se atenueze, ca la urma urmei nu mi-a facut nimic biata zona.

Si in fine, trebuie aici sa marturisesc pe viu ca nu imi place metroul. De-asta poate si consider ca Drumul Taberei este cel mai frumos cartier din lume. Nu imi place sa ma simt un mic sobolan subteran, sa ma uit in punga cu mancarea de pranz a altora, sa ma fac sardea in pozitii mult mai ciudate decat in RATB, sa ma simt scoasa la lectie cand o tanti care merge in Pipera ma masoara de sus pana jos si apoi din nou. Nu imi place sa merg pe intuneric, sa nu vad nimic, sa nu se certe nimeni pe langa mine pentru motive stupide de genul tineretul din ziua de azi sau politica. Mie dati-mi autobuze, chiar si Razoare, scandal, rumoare, stupoare si toate chestiile care ma fac sa nu ma simt un sobolan in subteran.

In rest, nici nu am observat cand s-a facut octombrie. M-am simtit ca in studentie pentru cateva saptamani, chestie care mi-a facut mult bine la psihic. Ma pregatesc de depresia de noiembrie, pentru ca aia sigur o sa vina, daca cea de septembrie m-a ocolit elegant. Depresia de noiembrie  e mult mai parsiva, mai punctuala, mai terorista si mult, mult, dar mult mai apasatoare. Bacovia, plumb etc.Leave a Reply