All storied out

Posted: October 8th, 2011 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, Eu cu mine | Tags: , , , , | 3 Comments »

Ma enerveaza cand simt ca am ramas fara povesti de spus. Nu de trait, doamne fereste, ar fi chiar trist, ci de trait. Uneori mi se mai intampla sa am o stare de nepovestire si asta ma face sa ma simt in suspended animation, cumva.

Cred ca e din cauza ca ceea ce as povesti sunt chestii neplacute, pe cele placute le tin pentru mine de la un timp, nu numai pentru ca am ajuns sa fiu mai discreta, dar si pentru ca bucuriile ii plictisesc pe ceilalti. E ca la stiri. Cel mai vizionat program va fi cel cu cele mai multe tragedii pe metru patrat.

M-am apucat mai demult de The Death of Bunny Munro si pana acum imi place, Nick Cave asta scrie asa cum canta, la prezent si intens, fara frica, fara pudoare si observand chestii care altora le-ar scapa.

M-am apucat de reconstruit unele relatii, incet-incet dar o fac, nu mai vreau sa intru in rutina 9-18 si sa uit de unii oameni asa cum am facut-o mai demult.

Si m-am apucat de toamna, are asa un stil de a ma face sa fiu eu impotriva mea, toamna asta, ca e nu ciudat, ci interesant, cel putin.


3 Comments on “All storied out”

  1. 1 delaskela said at 8:13 am on October 9th, 2011:

    daca nu ma insel l-am vazut cintind intr-un film (despre) dedicat lui Cohen; nu stiam de carti dar vad pe net cam despre ce e vorba in acest roman, suna tentant, sper sa-l traduca si la noi (sau o fi tradus deja?)

  2. 2 sunkissed said at 2:51 pm on October 9th, 2011:

    L-au tradus si la noi, Polirom mi se pare, Moartea lui Bunny Munro. Dar la cum e scris romanul, mi se pare complicat de tradus… sper sa fie bine totusi, in ultimul timp am tot dat de traduceri care m-au dezamagit

  3. 3 delaskela said at 11:48 am on October 11th, 2011:

    da, am gasit, deocamdata cronici, sper sa gasesc si cartea, multumesc…


Leave a Reply