Kings among runaways*

Posted: October 12th, 2011 | Author: | Filed under: Eu cu mine, La naiba! | Tags: , , , , , , | No Comments »

*Aici

Ce mai fac: experimente pe oameni. De dezvoltat. Gandul, nu experimentele. Ajung sa cred ca tai in carne vie in oameni care poate merita, poate nu. Daca eu pot sa fac experimente pe oameni, oare unde o sa ajunga lumea asta toata? Si care eu sunt cea reala, de fapt?

Fac compromisuri. Asa stiam eu ca trebuie sa faca adultii. Si ma enerveaza asta. Fac experimente si pe mine, se pare. Fara mila. Obligata fiind de oh, vai, viata cruda si alte chestii materiale, dau linistea sufleteasca pe stres si enervare. Cumplit de neatragator sufleteste.

Fac pauze. In metrou. Trag aer in piept si ma gandesc. Uneori nici muzica nu mai ascult, ce sa mai zic de citit, etc. Fac pauze si ma gandesc, deseori la chestiile bune din viata mea, deseori si la cele rele si ma intreb de ce trebuie sa fie un echilibru in toate. De ce nu putem fi extraordinar de dezechilibrati intr-o fericire absoluta, nesfarsita?

Experimentez toamna cu o luciditate care ma speria, inainte. Acum, luciditatea asta e ca o alunita. Stii ca o sa fie acolo permanent, stii ca, daca iti luai metode de precautie, nu mai era acolo, dar asta e, daca tot a aparut… ai putea sa te obisnuiesti cu ea. Nu?Leave a Reply