Piua!

Posted: October 18th, 2011 | Author: | Filed under: La naiba! | Tags: , , , , | No Comments »

O multime de incertitudini, la fel ca o multime de certitudini, ma impiedica sa mai scriu sau sa ma mai concentrez pe alte lucruri decat incertitudinile, respectiv certitudinile mele. La fel ca vremea asta care nu se decide daca sa fie iarna sau toamna, si eu umblu printre oameni si nu ma pot decide daca sa fiu azi om sau maine pasare. Si cat priveste certitudinile, in afara de un atat de misto sentiment de bine pe care altfel nu am cum sa il descriu, desi pare banal, nu-mi mai trebuie nimic.

Imi beau primele cafele de dimineata cu ochii aproape inchisi si cu o ura pentru orice inseamna inainte de ora 8 dimineata incat nu mai pot sa respir, uneori. Ma arunc in 41, in metrou, printre oameni si nevoile lor, fiecare cu fata botita, fiecare cu propria lui ura pentru dimineti si incertitudini, fiecare cu certitudinile lui bune si alea rele.

Simt ca nu mai pot sa respir pana cand nu se aseaza ceva, simt ca am fost pusa cu forta in starea de fapt de azi pe care abia astept sa o schimb. Stiu ca o sa o schimb, trebuie sa o schimb. Dar ca intotdeauna, incep schimbarea cu piua. Ca in copilarie, cand singurele griji erau asa de marunte, ca nici nu reusesc sa mi le mai amintesc. Ma trezesc cu dor de mare in fiecare dimineata din asta care incepe brutal inainte de 8 si astept cu sufletul la gura o chestie care sa fie mai buna decat merit, nu ma intereseaza. Chiar nu conteaza ca poate nu merit, nu ma intereseaza, sunt exact ca un copil rasfatat in toamna asta mare si plina de schimbari.

Deci piua. Si fie ce-o fi, numai sa fie bine.Leave a Reply