A sunkissed world

18 Oct, 2011

Piua!

Posted by: sunkissed In: La naiba!

O multime de incertitudini, la fel ca o multime de certitudini, ma impiedica sa mai scriu sau sa ma mai concentrez pe alte lucruri decat incertitudinile, respectiv certitudinile mele. La fel ca vremea asta care nu se decide daca sa fie iarna sau toamna, si eu umblu printre oameni si nu ma pot decide daca sa fiu azi om sau maine pasare. Si cat priveste certitudinile, in afara de un atat de misto sentiment de bine pe care altfel nu am cum sa il descriu, desi pare banal, nu-mi mai trebuie nimic.

Imi beau primele cafele de dimineata cu ochii aproape inchisi si cu o ura pentru orice inseamna inainte de ora 8 dimineata incat nu mai pot sa respir, uneori. Ma arunc in 41, in metrou, printre oameni si nevoile lor, fiecare cu fata botita, fiecare cu propria lui ura pentru dimineti si incertitudini, fiecare cu certitudinile lui bune si alea rele.

Simt ca nu mai pot sa respir pana cand nu se aseaza ceva, simt ca am fost pusa cu forta in starea de fapt de azi pe care abia astept sa o schimb. Stiu ca o sa o schimb, trebuie sa o schimb. Dar ca intotdeauna, incep schimbarea cu piua. Ca in copilarie, cand singurele griji erau asa de marunte, ca nici nu reusesc sa mi le mai amintesc. Ma trezesc cu dor de mare in fiecare dimineata din asta care incepe brutal inainte de 8 si astept cu sufletul la gura o chestie care sa fie mai buna decat merit, nu ma intereseaza. Chiar nu conteaza ca poate nu merit, nu ma intereseaza, sunt exact ca un copil rasfatat in toamna asta mare si plina de schimbari.

Deci piua. Si fie ce-o fi, numai sa fie bine.

Share this: Twitter | Facebook

No Responses to "Piua!"

Comment Form

Facebook LastFM StumbleUpon Twitter

Arhiva

October 2011
M T W T F S S
« Sep   Nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki