Timpul rau

Posted: October 25th, 2011 | Author: | Filed under: La naiba! | Tags: , , , , | No Comments »

Lasa, lasa totul in urma; suntem invatati de mici sa otravim fantani si sa ne dam foc la drumuri si la poteci. Nu lasam firimituri ca sa ne putem intoarce, oprim totul pentru noi, punem punct intr-un moment, momentul ala, momentul in care, daca oprim jocul, ramanem cu toate jucariile.

Timpul rau are totusi obiceiul sa treaca, iar eu am obiceiul sa ma tem de el. Mi-e frica de fericiri aproape la fel de mult cum imi e frica de depresii, daca nu chiar mai mult. Cu depresiile stiu sa ma descurc, stiu sa le imblanzesc, pe depresii stiu sa le respect. Cu fericirile, e ca si cum incerci o operatie pe cord deschis cu mainile amortite pentru ca ai stat pe ele cand ai dormit.

Timpul rau si timpul bun se cearta de parca ar fi frati. Poate ca sunt si poate ca lumea e mai mica decat pare si poate ca si eu sunt exagerata uneori si extrem de neatenta alteori, poate ca nu inteleg nimic si poate ca inteleg prea multe. Ma tot gandesc la cartile incepute si lasate asa, la ceaiul din cutie, la biscuitii neterminati, la scrierile lasate la jumate si ma intreb, de unde dumnezeului atata neterminare?  Incerc din greu sa ma invat nu sa termin, ca stiu, nu sa incep, ca imi place. Incerc sa ma invat cu perioada de mijloc, cu perioada in care timpul rau nu exista, exista doar timpul bun si o groaza, dar o groaza de lucruri bune pentru care merita sa te tot gandesti la toate tampeniile din univers.Leave a Reply