A sunkissed world

25 Oct, 2011

Timpul rau

Posted by: sunkissed In: La naiba!

Lasa, lasa totul in urma; suntem invatati de mici sa otravim fantani si sa ne dam foc la drumuri si la poteci. Nu lasam firimituri ca sa ne putem intoarce, oprim totul pentru noi, punem punct intr-un moment, momentul ala, momentul in care, daca oprim jocul, ramanem cu toate jucariile.

Timpul rau are totusi obiceiul sa treaca, iar eu am obiceiul sa ma tem de el. Mi-e frica de fericiri aproape la fel de mult cum imi e frica de depresii, daca nu chiar mai mult. Cu depresiile stiu sa ma descurc, stiu sa le imblanzesc, pe depresii stiu sa le respect. Cu fericirile, e ca si cum incerci o operatie pe cord deschis cu mainile amortite pentru ca ai stat pe ele cand ai dormit.

Timpul rau si timpul bun se cearta de parca ar fi frati. Poate ca sunt si poate ca lumea e mai mica decat pare si poate ca si eu sunt exagerata uneori si extrem de neatenta alteori, poate ca nu inteleg nimic si poate ca inteleg prea multe. Ma tot gandesc la cartile incepute si lasate asa, la ceaiul din cutie, la biscuitii neterminati, la scrierile lasate la jumate si ma intreb, de unde dumnezeului atata neterminare?  Incerc din greu sa ma invat nu sa termin, ca stiu, nu sa incep, ca imi place. Incerc sa ma invat cu perioada de mijloc, cu perioada in care timpul rau nu exista, exista doar timpul bun si o groaza, dar o groaza de lucruri bune pentru care merita sa te tot gandesti la toate tampeniile din univers.

Share this: Twitter | Facebook

No Responses to "Timpul rau"

Comment Form

Facebook LastFM StumbleUpon Twitter

Arhiva

October 2011
M T W T F S S
« Sep   Nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki