Automatul nu da rest

Posted: October 30th, 2011 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , , | No Comments »

Automatul nu da rest, nu da buna ziua, nu da nimic. Automatul da doar bilete de tren, cartele de metrou sau cafea proasta, batoane de Snikers. Automatul nu are suflet, ba. Ce sa mai…

In ultimul timp am fost ocupata sa fac chestii firesti pentru o persoana care umbla la automate si urla la ele cum ca nu primeste rest. Respectiv sa imi dau demisia a doua oara in viata, sa chem politia in toiul noptii pentru ca vecinii mei au grija sa-mi faca din statul in Drumul Taberei un cosmar, sa imi cumpar foarte multe lacuri de unghii, sa termin Moartea lui Bunny Munro, sa ma duc in toiul noptii prin fata pe la Atelierul de Productie cu o palarie de vrajitoare pe cap si sa ma plimb prin frunze.

Dintre toate astea, cel mai intens a fost chematul de Politie, mai ales ca eu ii iubeam mult pe cei de la Sectia 22. Oamenii au venit insa destul de prompt, banuiesc ca s-au dus si la vecinii mei cei petrecareti, dar asa cum au venit au si plecat si aia si-au vazut de treaba pana la ora 4, 5, cred.

Asa ca sambata am fost la modul zombie, ceea ce se pare ca e ok, pentru ca daca Halloween-ul pica intr-o duminica trebuie sa il serbam sambata, asa ca m-am integrat in peisaj cu fata mea de om batut cu uluca, trezit la 10 jumate in aceeasi lautareasca de prost gust (bine, putea sa fie si Mozart sau Metallica, la cat de somn imi era la ora aia) si culcat la 11 si trezit iar pe 2 jumate. Fun times, ce sa zic.

Asadar, de maine voi zgudui iar automatele, alea metaforice dar si alea adevarate din statie de la Victoriei, pentru inca o saptamana de preaviz. Which is OK, pentru ca dupa aceea voi face acelasi lucru, ducandu-ma cam in aceeasi zona.

*In alta ordine de idei, what a weird year it was si nici macar nu s-a terminat inca… Atat pe plan personal si profesional a lot of stuff happened, ceea ce pe mine ma lasa putin perplexa. Daca ma mai mut o data, cum intentionez, de altfel, o sa ajung in 2012 blazata si o sa zic come on, bitch, show me what you’ve got.*Leave a Reply