Toamna nu mai e ce era

Posted: October 30th, 2011 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , | 2 Comments »

Bai, de vreo cateva zile sunt perplexa. Simt ca am pierdut o perioada foarte interesanta din viata, aceea pe care o iubeam atat de mult cand eram mica, anume tavaleala prin frunze atunci cand afara e suficient de frig cat sa iti mai iei un pulover, dar suficient de cald cat sa nu iti iei intreg dulapul pe tine.

Stiu ca de la un timp blogul asta e plin de lamentari despre vreme, joburi, prietenii si prieteni de rahat, si totusi sa stiti ca ma abtin, ca altfel ar fi o lunga insiruire de jelanii care mai de care. Asta doar pentru ca sunt fericita si in restul timpului nu ma mai gandesc la tampenii si aiureli. Dar in ce priveste this scumbag weather, nu am cum sa ma abtin, pentru ca ma enerveaza cand mi se fura ceva.

Si acuma mi s-a furat zambetul ala tamp pe care il aveam inainte, cand toamna era toamna si copiii erau copii si frunzele erau frunze si lucrurile pareau mai simple.

Mi-e dor cateodata de mine asa cum ti-e dor de o poveste pe care stii ca ti-a citit-o cineva cand erai mic si aveai febra si voiai sa te simti mai bine… dar ai uitat.

Dar lasa, nu ma plang, e bine si asa. Imi amintesc ca voiam sa-mi iau pisica in schimb – si mie nici macar nu prea imi plac pisicile. Ma bucur ca nu am facut-o si ma bucur in schimb ca mi-am vindecat bubele de la cap. Ce daca nici toamna nu mai e cum era… sau poate tocmai de-asta. Poate e mult, mult, mult mai buna.


2 Comments on “Toamna nu mai e ce era”

  1. 1 delaskela said at 8:05 am on October 31st, 2011:

    pisica?nu,nu. pisica nu te plimba, ciinele da, ocazie cu care, i na lea 15-20 de min, poti recupera mult din peisajul urban al anotimpurilor

  2. 2 sunkissed said at 11:15 am on October 31st, 2011:

    Stiiiu, nici nu vreau pisica. In schimb, am stat sambata in parcul de langa casa vreo ora si m-am uitat la cateii care se jucau in locul lor special amenajat. Tare relaxanta activitate : )


Leave a Reply