Chiar nu-mi plac zilele de luni

Posted: October 31st, 2011 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , , , , | No Comments »

A trecut si un weekend de 49 de ore, slavit sa fie el, caci in fiecare dimineata in care atunci cand ma trezesc mai am putin si imi cresc gheare spre a ma prinde de pat si a nu-l mai parasi ma gandesc ca va veni ziua cand ceasul se da inapoi si se doarme cu o ora in plus.

Trezita si aruncata azi in lume, in drum spre metrou m-am enervat. Asa cum ma enervez eu cand nu am ce face, cand e toamna, cand ma bantuie fel si fel de cacaturi pe care nu mi le pot scoate din cap. Ma simt intr-un carusel, am obosit, nu mai am energia de la 19 ani si vreau si eu sa ma asez, ca o babuta. Ma streseaza gandurile ridicole pe care le am, cartile pe care abia daca le citesc, tot soiul de schimbari, mi-e dor de oamenii cu care lucram pana acum si ma enerveaza ca viata asta are un fel de a se intampla, chiar si cand iti planifici tu, ca fraierul, sa nu se mai intample.

Ma enerveaza mai ales faptul ca as vrea sa ma cert cu cineva, am chef sa dau intr-un om, am chef sa ma inchid intr-o camera si sa sparg 1500 de farfurii si sa ies de acolo zen, curata la cap, fara probleme si fara alte necazuri pe care singura mi le pricinuiesc. Se vede treaba ca nu mi-au placut niciodata lucrurile simple, dintr-o bucata, de vreme ce mi le tot complic atata si nu stiu cum sa fac sa aterizez in picioare si inca nici macar nu am sarit iar eu ma gandesc deja la aterizat. O dementa totala.

Pe de alta parte, ma gandeam eu cand am iesit din metrou, se prea poate ca nervii sa fie exclusiv directionati spre faptul ca e luni si ca m-am saturat, ca mi-e dor de diminetile mele si de tabieturile simple, dinainte ca eu sa ma gandesc ca poate un e-book reader nu e chiar unealta diavolului si sa imi doresc mai mult, tot timpul mai mult, mai multe chestii pe care sa se astearna praful cat eu sunt hai hui cu capul.

Hai, sa vina vineri si sa ma linistesc si eu putin de tot. Tineti pumnii.Leave a Reply