Cand e bine, e bine si stii. Atat.

Posted: November 2nd, 2011 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, Eu cu mine | Tags: , , , , , | 4 Comments »

Cum ma uitam eu  la How I Met Your Mother si la cat de ciudat se simtea Ted langa fata aia pe care o vazuse prima oara cu 10 ani in urma la un Haloween si la care se tot gandea, am cugetat asa: cand e bine, e bine si stii. Sau cel putin asa ar trebui sa fie. Dar oamenii sunt ciudati, imbarligati, iubesc chestiile complicate si sunt ca niste copii, chiar si cand trec de o varsta. Cand le zici nu, e da si invers.

Asta o zic maaaai ales eu, care stiu cum e  sa te prinzi greu, sa nu-ti dai seama ce vrei si mai ales cat, sa nu stii cum sa pui problema astfel incat sa-ti fie tie bine si tot asa.

Prin urmare, blocata in ultimele zile de preaviz, ma gandesc la prostii si nu reusesc sa adun nici macar de o ciorba filosofica. Nu prea pot sa ma concentrez zilele astea. Nu mai citesc stiri, spre rusinea mea nu stiu ce se intampla in lume, nu pot sa fiu atenta prea mult timp la oameni, nu reusesc sa imi aduc aminte ce trebuie sa fac si sunt ancorata in prezent, ceea ce probabil ca e normal, dar nu-mi sta in fire.

Imi doresc din suflet sa plec undeva cat mai repede. Sa ma duc sa, nu stiu, sa ma plimb, sa profit de toamna, de noiembrie, de manusi si fular, de aparatul meu foto lasat intr-un colt, sa povestesc lucruri pana cand mi se usuca gura si raman fara povesti, pentru ca apoi sa beau o gura de apa si sa-mi mai aduc aminte cate ceva si sa povestesc iar. Nu am chef sa mai povestesc in Bucuresti. Nu m-am obisnuit cu gandul ca nu mai stau la terasa, ca strazile sunt mai pustii, ca oamenii au si ei chestii de povestit. Nu m-am obisnuit cu asfaltul si griul de toamna, nu prea imi vine sa ma bucur in oras. Vreau sa plec. Macar putin… In Narnia?


4 Comments on “Cand e bine, e bine si stii. Atat.”

 1. 1 Andreea said at 4:58 pm on November 2nd, 2011:

  Sau in Pandora! Sau in orice alt taram fermecat! :D

 2. 2 sunkissed said at 4:59 pm on November 2nd, 2011:

  Da. Anywhere but here : )

 3. 3 ipo said at 5:16 pm on November 2nd, 2011:

  Mie mi se intampla sa imi dau seama ca a fost bine atunci cand nu mai e.

 4. 4 sunkissed said at 5:18 pm on November 2nd, 2011:

  Da, de regula asa e. Mai degraba voiam sa zic ca, daca nu e bine, stii. Ai asa un sentiment care te apasa.


Leave a Reply