Oameni radioactivi

Posted: November 6th, 2011 | Author: | Filed under: Eu cu mine, La naiba! | Tags: , , , , | No Comments »

Cred ca exista oameni radioactivi. Oameni langa care stai linistit si pac! te trezesti cu o tumoare sufleteasca. Te duci apoi la medic si nu stie nici el ce tratament sa-ti dea, se scarpina in cap si te trimite sa stai printre alti oameni, poate-poate uiti de primii, daca nu chiar sa scapi de tumoare.

Mai cred ca sunt oameni care isi fac rau unii altora, fara macar sa vrea. Sunt alergici unii la altii, desi n-ar vrea. E ca atunci cand esti alergic la capsune, ele nu au nicio vina, dar nici tu nu te poti opri din macat. Te duci apoi la medic, se scarpina in cap, te scarpina si pe tine pe spate si ori ai noroc si-ti da un antialergic, ori iti interzice sa mai mananci capsune.

Sunt si oamenii care sunt ca bomboanele de Craciun. Le mananci rar, si atunci, pentru ca stii ca e rar, balotezi in nesimtire pana cand ti se face rau. Te duci apoi la medic, se scarpina in cap, iti aminteste ca o sa vina si Pastele si te trimite acasa, unde stii si tu prea bine ca nu mai are rost sa te mai atingi de bomboanele alea.

Ma uit la X Factor, pentru ca e TV-ul pornit, e toamna si afara si la mine in bucatarie, ceva lipseste si stiu ce si ma tot gandesc la oameni. M-am saturat sa ma plang pentru, pana la urma, nimicuri. E toamna si din ceasca de cafea goala din stanga mea nu se mai aude nimic. Se tace in jur, oameni si oameni trec pe strada, zgribuliti, isi asuma fiecare mersul la medic de parca ar fi firesc.

Si lucrurile sunt mai simple si oamenii mai buni, aia care nu te trimit la medic si nu vorbesc cand citesti si nu iti amintesc de ce nu ai.

Mi-e dor de tata. Si nici macar nu e primavara.Leave a Reply