Mi-ar trebui o guma de sters mare de tot

Posted: November 9th, 2011 | Author: | Filed under: Eu cu mine, La naiba! | Tags: , , , , | 2 Comments »

Sunt un om bun, in majoritatea timpului. Pe bune ca sunt. Sunt un om bun si naiv si prefer sa cred ca oamenii spun adevarul atunci cand deschid gura. Sigur, mi-am luat-o de multe ori, pentru ca e usor sa ma apesi pe butoane si multi stiu asta. Dar nu conteaza, sunt un om bun.

Insa uneori, imi doresc o guma mare de sters. Cu care sa sterg tot trecutul oamenilor din viata mea la care tin enorm. Sa le sterg panicile si fricile, sa le sterg durerile si, in mod evident, sa le distrug o parte din experientele care i-au facut sa fie ceea ce sunt. Asa e Silvia cea rea, egoista. Isi doreste ca numele ei sa fie scris cu caps, bold, italic si rosu pentru oamenii la care tine.

Uneori imi doresc sa nu mai fiu om bun. Sa pot sa spun te detest, esti naspa, sa pot sa spun stai langa mine pana la sfarsitul timpului, sa pot sa imi bag picioarele in oamenii care merita si nu sa le zambesc in fata, sa pot sa fiu fericita fara sa ma gandesc ca altii nu sunt, sa pot sa zambesc fara sa ma gandesc ca maine o sa-mi treaca.

Sunt un om bun si nu stiu daca am castigat sau am pierdut din cauza asta. Insa sunt seri, zile, saptamani in care stiu sa fiu atat, dar atat de rea. Sunt acele seri, zile si saptamani in care inteleg ce e cu mine si asta ma enerveaza la culme, asa ca sunt rea. Nu e firesc si cred ca si pentru asta mi-ar trebui o guma de sters. Dar faza aia cu numele scris cu caps, bold, italic si rosu ramane. Ce sa fac si eu.


2 Comments on “Mi-ar trebui o guma de sters mare de tot”

  1. 1 ipo said at 3:08 pm on November 10th, 2011:

    Ti-o dau eu. Le stergi si pe-ale mele? Uf.

  2. 2 sunkissed said at 7:46 pm on November 10th, 2011:

    Daca-mi dai guma, fireste : )


Leave a Reply