Si, cum ar veni, iar m-am imbolnavit

Posted: November 13th, 2011 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , , , | No Comments »

Asa am eu noroc in viata si, cum imi schimb jobul, cum ma imbolnavesc instant. Raceala, putina febra vineri, iar vineri noapte all hell broke loose, adica mi-a curs sange din nasul extenuat de atata suflat  si tuseam asa de rau ca nu reuseam sa adorm. Am adormit pe la 4 jumate, cu nervi si durere in piept si cu speranta ca a doua zi o sa fie mai bine.

Dar a doua zi nu a fost mai bine si am zacut incontinuu, si acum nu prea inteleg cum de s-a facut ora 3 jumate, duminica, si mi-e putin groaza de faptul ca maine trebuie sa ma duc iar la munca.

Atata agitatie in viata profesionala ca anul asta n-am mai avut. Sa fiu sincera, pana acum nici macar nu realizasem ca am o viata profesionala. Si acum nu numai ca am, dar e si agitata si iar mi-e frica de ziua de luni. Stiu ca suna stupid, dar pentru mine asta inseamna o viata profesionala. Sa-ti fie frica de ziua de luni. Ciudat, nu? Nu e asa de ciudat daca ma gandesc la faptul ca inca nu am gasit smecheria aia care e munca, dar de fapt nu e.

In rest, ce sa fac, iau sirop de tuse si vitamina C si Fervex si ma intreb ce dracu s-a intamplat cu sistemul meu imunitar si cine l-a suparat in halul asta, de nu poate omul sa se bucure si el de un weekend altfel decat la pat si cu Dr. Who pe fundal. E si asta un soi de rasfat, daca faci abstractie de tuse, nas infundat si altele din gama.Leave a Reply