Scurte note de noiembrie

Posted: November 17th, 2011 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , , , | No Comments »

Se scurge noiembrie printre degete, il pierd printre o tuse seaca si un suflat de nas. Nu ma dau prin frunze si prin parc am fost de doua ori, o data cu bicicleta. Nu beau ceai decat cand racesc, adica destul de des, nu am scos la inaintare decat un fular si nu stiu unde imi sunt manusile pufoase.

In noiembrie am invatat sa imi asum varsta, IAR. Am tot zis asta si tooooot uit, cu atat mai mult in unele dimineti in care in capul meu sunt copil si ma asteapta ceaiul de tei pe masa, felia de paine cu unt, miere si salam de Sibiu si optiunea de a ma da bolnava spre a nu merge nicaieri, la nicio scoala.

Inca de mica eram responsabila si nu tin minte sa fi facut vreodata asta. Dar daca acum as putea sa intorc timpul, m-as da bolnava cu fiecare ocazie, doar pentru a mai lancezi putin in pat.

Diminetile nu-mi sunt prietene, nici frigul si nici mini-depresia de toamna. Incep sa-mi fie lucrurile nu indiferente, ci firesti. Sa le accept tuturor un loc si un timp si probabil ca asta este ok.

Bucuriile mele se muta la interior. Am un designer priceput. Totul e bine chiar si cand nu e. Hai sa aprindem luminitele de iarna si sa dam drumul la reducerile de Craciun, ce ziceti?Leave a Reply