Sun 1:01 PM

Posted: November 20th, 2011 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , | 2 Comments »

Duminica cu iz de permanenta. Little Big Planet, dr Who, cafea, bloguri, carti si cine stie cate si mai cate chestii pot incapea in duminica asta. Le indes pe toate ca in sacul lui Mos Craciun si, ce sa vezi, toate sunt pentru mine.

Ma bucur intotdeauna de ziua de duminica, desi maine e luni, pentru ca cel mai probabil am avut un weekend misto si uite, mai am inca o zi din el. Si daca nu am avut un weekend misto, uite ca mai e o zi si se termina – dar asta nu prea se intampla. Chiar si cand mi-a fost foarte, foarte rau tot misto a fost, pentru ca eram acasa si nu trebuia sa merg nicaieri.

Duminica asta are iz de decembrie, e frig si intuneric. Am facut planurile pentru Secret Santa si mi-am dat seama ca Vin Sarbatorile, Vin Sarbatorile. Ce bine, pasi in plus spre vara. Mi-e dor de vara, cred ca e inutil sa mentionez.

Zilele trec si, cand trec bine, in capul meu e autostrada. Gol, liniste, fantomele tac, depresiile isi sau saculetul pe umar si se duc la sanator, gandurile negre pleaca si ele la bai si tot asa. Atata spatiu de umplut cu atatea lucruri bune…


2 Comments on “Sun 1:01 PM”

  1. 1 ivo said at 8:39 pm on November 21st, 2011:

    vine secret santa???! ….mi se pare imposibil..la mine e tot vara..doar ca niste dereglati au impodobit palmierii! :))
    tare as fi vrut sa fiu prezenta la secret santa! imi e tare dor de tine si de toata adunarea. :*

  2. 2 sunkissed said at 9:54 pm on November 21st, 2011:

    Vine, vine… sa stii ca ne-am gandit la tine cand am facut lista : )


Leave a Reply